reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Ciężko będzie z tym zamajtkowaniem mojego szkraba, bo jemu mokre majtki w ogóle nie przeszkadzają:baffled::confused::shocked2:
A do tego mam wrażenie że z pełną premedytacją leje w majtki:dry:, poza tym odkąd zakładam mu majtki (tzn. od dwóch dni), nocnik jest jego największym wrogiem, a wcześniej chętnie na nim siedział i dokładnie wiedział do czego służy:dry:. No nie wiem co robić:baffled: Może poczekam jeszcze trochę.........:zawstydzona/y:

Anielap trzymam kciuki, jestem pewna, że doktorki dadzą Ci coś, co pomoże:tak:, nie martw się kochana.

Elmaluszku gratki odpieluchowywania:tak:

Esia współczuję bólu głowy:-( Wiesz co mi zawsze pomaga: zimny okład z kilkoma kroplami octu. Sposób mojej prababci:tak:

Kingug daj znać co powiedział lekarz o tych krotskach Wikusi. Stasiek też ma na dekolcie, ale ja obstawiam od śliny - piatki mu idą i ślini się niczym buldoczek.

Szopka trzymam kciuki za powrót drzemek Czarka:tak: Ja chodziłam ze Stasiem na rehabilitację na Działdowską do bardzo fajnej babeczki, ale to chyba za daleko dla Ciebie. A metody niestety nie pamiętam:zawstydzona/y:

Zdrówka dla Suri:tak:, a dla Ciebie anni cierpliwości dla G.;-)

Miłego wieczoru kochane:-)

reklama
Hej laseczki

Ja dzisiaj tylko o nas bo ciezki i bardzo stresujacy dzien za mna a szczegolnie za Amelka:-:)-:)-(Przytrzasnela paluszek drzwiami pare minut po 13(Anni-chwile po tym jak skonczylysmy rozmawiac).Od razu szpital i dopiero wrocilismy.Zaliczylismy w sumie 2 szpitale i jutro Amelka bedzie miala zabieg pod narkozą:-(Prosze trzymajcie kciuki bo mnie ta narkoza przeraza.Paluszek rozciety az do kosci.Nawet nie wiem jak to opisac.Paznokiec trzyma sie tylko na kawaleczku opuszka(w miejscu gdzie obcinamy paznokcie) i caly podważony do gory wlacznie z ta czescia ktora powinna byc pod skorka.Lekarze zadecydowali o zabiegu poniewaz mowia ze jesli go zerwa to Amelka juz nigdy by nie miala paznokcia na kciuku:-(Dlatego zabieg,a ze bardzo bolesny dlatego pod narkozą.:-(Musza wszystko dokladnie poczyscic pod paznokietkiem,wlozyc go zpowrotem i zalozyc szwy na paluszkach.Gdybym nie nakarmila Amelki w szpitalu mielibysmy juz to za sobą:wściekła/y:.Na razie mamy antybiotyk i leki przeciwbolowe,a jutro o 11 mamy stawic sie w szpitalu.Zabieg ma byc 13-14.Wiec cioteczki prosze o kciuki.Ze szpitala wypuszcza nas wieczorkiem wiec jak dojedziemy do domu to dam Wam znac.
A tym czasem spadam bo mam dola:-:)-:)-(Tak mi szkoda mojego okruszka:-:)-:)-(

Elmaluszku aż sie popłakałam.... Oj żal takiego maluszka... Trzymajcie się dziewczyny... Kciukasy już teraz mocno zaciskam. Buziaki dla Was gorace.​

Jeju,mi tez serducho stanelo jak czytalam Twojego posta Elmaluszku :(
Biedna malenka.kochana,tak sie nacierpiala!Trzymam kciuki mooooocno!!!!
Bedzie dobrze myszolki moje:*
Caluje i mysle o Was!!!!

elmaluszku kciuki mocno zaciśnięte! Na pewno wszystko pójdzie sprawnie i szybciutko wrócicie do domu :tak:
Czekamy na dobre wieści! :tak:
Biedna Maleńka...

Elmaluszku bardzo współczuję Amelci kochanej i trzymam kciuki ze wszystkich sił. Trzymajcie się dziewczynki.
Toska lekarka mówiła, że może Wiki coś zjadła albo od płynu do płukania:baffled:. Dała Jej Zyrtek i Calcium. Mam nadzieję, że niedługo Jej zniknie ta wysypka:tak:

Elmaluszku-jeju jak mi smutno :-:)-:)-( Strasznie wspolczuje melej niuniulince. Az mi lzy kapia. Trzymam kciuki z calej sily, bedzie dobrze, lekarze widza co robic.
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Ojej Kochana! nie wiem az co napisac - tuli tuli - Mam nadzieje, ze to nie przez to, ze ze mna gadalas...:szok: Lo Matko moja biedna Amelka:-(,Caaaaluski Kochane! Kciuki odpalone!

Do góry