reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Anni-widze ze masz potrzebe uzewnetrzniania swoich talentow, to bardzo dobrze, ze ich nie cisniesz w sobie :-) Ja na pisaniu sie nie znam wiec sie nie wypowiadam, zawsze mialam ciagaty w kierunku muzyki, nawet mialam kiedys pomysl zeby isc na dyrygenture i kompozycje (chociaz skonczylam szkole w klasie fortepianu) ale stwierdzilam ze w PL kobieta-kompozytor chyba nie da rady no i skonczylo sie prozaicznie na akademii medycznej zamiast muzycznej :-)
Ale czasem zdarzalo mi sie cos napisac, problemow z wena nie mialam raczej z czasem wlasnie. Moj maz gra na wiolonczeli i czasem sobie muzykujemy razem, Alusia robi za spiewaczke i mamy zgrane trio :-)

reklama
Ja tylko tak na szybcika, melduję że jestem i że u nas w porządku i systematycznie Was podczytuję, jednak nie mam za bardzo czasu na odpisywanie. Jak znajdę chwilunie to skrobnę. Pozdrowionka :-):-):-)

Izka - to bardzo fajnie. Ja mysle, ze wazne jest by miec jakies odbicie od rzeczywistosci i inne zainteresowania. Ja od malego chcialam pisac i wazne jest wydaje mi sie by robic co sie kocha...

:-):-):-) A u nas leje!!!!

Ostatnia edycja:
:-)Hejka:-)

Dzis pierwszy dzien bez bola:-Dmicha mi sie smieje od rana:tak:

Anni ,no woow,super ,swietnie sie to czyta.Ja mysle ze powinna snapisac scenariusz bazujacy na przygodach z Twojego zycia.To by bylo cos!Briget Johns wysiada,kasowy sukces gwarantowany:-):tak::-D

Dzagudku jak uszko?Odetkalo sie?U mnie nie:-p

Esia jeszcze 10 dni:cool2:!!!!

Witajta cala reszta,jak ja Was lubie:-)

Sluchajcie,ja juz spakowane walizki mam wstepnie heheh:-D
Przed wyjazdem dowale tylko kosmetyki,reczniki i prowiant :-p
To sie nazywa ekspres ale ja juz poprostu nie moge sie doczekac:sorry2:

Jakie sa dlugoterminowe prognozy pogody w POlsce?Bedzie pogoda na ostatbie dwa tygodnie lipca?:sorry2:

joł, joł mamy czerwcowe :cool2:

tak coś ostatnio brakuje mi weny :zawstydzona/y: podczytać podczytam, ale wypłodzić słowo pisane ciężko :dry:chyba przemęczona jestem :-p jak dobrze, że urlop już za kilka dni ;-) od soboty nad jeziorem :tak: przez cały tydzień ;-) a w połowie drugiego tygodnia - jedziemy do Pszczyny, tak dla odmiany pokazać Antonkowi góry ;-) i odwiedzić przyjaciółkę z AZSu ;-)

weekend męczący, w sobotę od rana podróż do Gdyni, szukanie noclegów. Stanęło na tym, że noclegów nie znaleźliśmy ;-) mieliśmy spać baby w aucie, chłiopy przy aucie :-D popołudnie, wieczór i noc na Open'erze ;-) fajny festiwal ;-) zaliczyłam podobny trzy lata temu w Budapeszcie - tzw. Sziget Festival ;-) tak więc wiedziałam co mnie tam czeka :-D tyle, że w Gdyni nie czułam bariery językowej ;-)
niedziela to z kolei powrót :dry: dwie noce zawalone, byłam ledwo żywa :sorry2: przyjechała, zjadłam coś domowego i padłam. Do dzisiaj odsypiam ;-) wieczorami tylko się położe śpię jak suseł ;-)

Antonek ma już swoje łóżko ;-) wracając z Gdyni zaliczyliśmy Ikeę w Gdańsku i zakupiliśmy pościele, prześcieradła, kołdrę i poduchę ;-) w piątek dziadki byli we Wrocławiu, więc daliśmy im kasę i kupili łóżko z materacem ;-) my nie mielibyśmy jak tego zabrać ;-) tak więc dziecko już ma swoje własne łóżko :-D ale się cieszy! cały czas przypomina, że tu on śpi ;-) nie daj boże położe się w jego łóżku, od razu mnie spycha :-D egoista mały ;-) no i w ten oto sposób zaliczka barbórkowa stała się historią :-D na grudzień planuję meble dla Antosia ;-) mam nadzieję, że druga część barbórki będzie terminowo, by przed świętami dziecko miało cudny pokoik ;-)

umowa kończy mi się z końcem lipca :zawstydzona/y: bałam się, że mi nie przedłużą :sorry2: od grudnia mamy niewiele roboty, obawiałam się, że będą cięcia ;-) ale dostałam już nową umowę - na trzy lata ;-) szef pytał się czy jestem chętna na dokształcania jakieś ;-) oczywiście jestem za ;-) zawsze to coś więcej w CV ;-) i jak firma płaci ... czemu by nie skorzystać :tak:

TOŚKA koncert Faith No More rewelacja ;-) gdzieś nawet czytałam, niby oni na swojej stronie napisali, że koncert w Polsce był jednym z najlepszych w ich życiu ;-) nie wiem ile w tym prawdy ;-)
szaleli na scenie, ciągnęli żubrówkę (też na scenie, do kamery :-D), widać było, że bawią się cudnie ;-) tak jak publika :tak: nie ma czego żałować ;-) warto było pojechać :tak:

Anto tęskni za żłobkiem :dry: od dwóch dni ma zaczerwienione oczy :dry: po jakieś krople muszę do teściówki podjechać :sorry2: eeee, zdrowia za dużo u nas być nie może :dry:

tak coś ostatnio brakuje mi weny :zawstydzona/y: podczytać podczytam, ale wypłodzić słowo pisane ciężko :dry:chyba przemęczona jestem :-p jak dobrze, że urlop już za kilka dni ;-)
O, żywcem z moich ust wyjęte... :sorry2: I na tym właściwie mogłabym zakończyć ;-)

izka super musi wyglądać Wasze rodzinne muzykowanie - nagrajcie kiedyś koniecznie! :tak: Ja w podstawówce uczyłam się grac na gitarze - z nut, chwyty opanowałam potem sama - i do tej pory została mi już tylko muzyczka z "Żądła" ;-)
anni pisz, pisz i się chwal :tak:
Olla Ty już spakowana? :szok: Wy przyjeżdżacie prosto do K? Ło matko! W czym Ty będziesz chodziła przez tych 10 dni? :szok::-D
Ja nawet listy jeszcze nie zrobiłam... :dry: No nie ma kiedy :dry:

I tyle. Więcej nie pamiętam :sorry2:

Dziś są Małża urodziny - skrzyknęliśmy teściów, coby posiedzieli ze śpiącymi dziećmi a my idziemy na kolację :-) Nie powiem, cieszę się, bo - dwa w jednym - i wyjście, i jedzenie :-D

Esia - no to super! Udanej kolacji zycze:-):tak:

Olla - no kochana dobrze, ze juz lepiej...

Jolka -i tak ma pozostac juz na zawsze...:-D

Dziewczynki ja sie zegnam - bede Was podczytywac, ale musze sie pakowac i w nocy lece. Calusy - trzymajcie kciuki - za wszystko...

reklama
Do góry