reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

No ja po robocie;-)
Iza-straszny mielismy problem zeby na naszym zadupiu kupic czopki bo apteka zamknieta.A dzis juz dalam sobie spokoj bo to ostatni dzien brania lekow wiec sie przemeczylam i ladowalam w paszczke;-)A powiedz mi prosze,bo nie podalam Amelce jednej dawki antybiotyku,bo tak wypluwala ze po prostu mi sie skonczyl.mialam podac o polnocy ale ni mom.Czy nic sie nie stanie???
Szopka,Iza-bardzo mi sie podobuja wasze lozeczka.Ja puki co,musze najpierw wyeksmitowac Kundzika od nas z łoża:-DDzisiaj B wlasnie jej tlumaczyl:Widzisz Amelka zabralismy Cie tylko na 3 dni i jestes juz ponad rok!:-DA Kundzik nic tylko wrzucil do lozka 3 pilki i balon:-D
Jolka-ja nie znam problemu smoczkowego,bo Amelka nigdy nie chciala,ale szczerze wspolczuje awantur:sorry2:
Dzagudku-no wklej sie bom strosnie ciekawa:tak::tak::tak:
Esiu-ja to moge nawet miec duchote,u mnie znowu od 3 dni leje:-p
Olla-wracasz do swiata zywych???Mam nadzieje ze uszko lepiej(Twoje Dzagudku tyz);-)
Kingug-super ze wyniki Wikusi dobre,teraz sie odstresujesz:happy2:

A ja po powrocie z roboty uslyszalam pochwale dla Kundzika.B mowil ze zjadla 2 kanapeczki i 2 parowy.Ciesze sie.Tylko kurka nic pic nie chciala:baffled:ni kropeleczki:-pTrudno nadrobie jutro.
Nie wiem czy Wam wspominalam przez to cale zamieszanie ze moj szef ma zone polke:tak:I maja coreczke troszku starsza od Amelki(we wrzesniu bedzie konczyc 3 latka).Madzia tez nie ma kontaktu z dziecmi wiec stwierdzilysmy ze fajnie by bylo gdyby dziewczynki sie spotykaly.No i przyjechaly do nas w sobote na zapoznanie.Amelka bardzo ladnie bawila sie z Madzia,dzielila sie swoimi zabawkami i byla bardzo grzeczna.Jestem z niej dumna:tak:..Dziewczyny przywiozly Amelce taki ogromny balon(z napisem Hope you feeling better),bo to bylo dzien po operacji.Apokalispa z tym balonem.Balon jest teraz nierozlaczny z Kundzikiem,spi z nami w lozku,jezdzi samochodem(nie wspomne ze zajmuje wiecej miejsca niz pazażer:-D) i wogole taszczy go gdzie tylko moze:-D.Njo taki trafny prezent.Dziewczynka bardzo fajna,duzo mowi to i moze Amelka podlapie gadulstwo.Bardzo sie ciesze ze Kundzik bedzie mial towarzystwo:tak:I tak to u nas.Powolutku do przodu;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka :)

Ja tylko na chwilke bo nadal cierpiaca jestem :(
Przeciwbolowe super,nic nie boli ale szyko przestaja dzialac,nadal nie slyszu i paszcza ruszyc nie moge.
Wczoraj sie cieszylam bo beklo mi sie :p i ucho sie oddetkalo troche heheh ale tylko na chwilke.
dzagodku lek przeciwbolowy ktory zajadam to co-codamol.Nie wiem czy jest taki w Polsce,to tez paracetamol ale z czyms jeszcze.

Buziaki dla wszystkich :*

Hej!!!
Wczoraj ze smoczkiem skapitulowałam, ale za to Maks dziś (chyba w ramach rekompensaty) zrobił kupona na nocnik :-D:-D:-D

Elmaluszku fajnie, że Amelka ma koleżankę, a balona współczuję :-D

Olla bidulko

Olla, Dzagud - kochane wiecie ja wczesniej nie doczytalam:zawstydzona/y: ZDROWKA MOJE KOCHANE!!!:tak:

Esiu - dziekuje, ze pytasz slonko... Szambo zostalo zidentyfikowane, wprawdzie trwa to troche bo tu jesli chodzi o prawa wlasnosci budynkow w Anglii to masakra jakas - po krotce jedno mieszkanie moze miec 2 wlascicieli do tego firme zajmujaca sie naprawami itp., i Szal byl i jest... No bo kto ma za to placic??? heee no kto??? Kuzwa? I teraz sie zastanawiaja... A mnie szambo wku.... hehehe Nio:-D
Wczoraj z sasiadem z gory obalilismy z tej okazji winko i po pol butelki juz stwierdzilismy, ze jakos mniej juz nam smierdzi...:sorry2::-D

Su - ma za to manie rozbierania sie - wszedzie i przebierania. Troche to uperdliwe, bo ostatnio mi sie do naga prawie w sklepie rozebrala bo upatrzyla sukieneczke i ona koniecznie w NIA teraz tu chce sie ubrac...

Ostatnia edycja:
U mnie dziś trochę lepiej, choć drugie ucho dołącza do towarzystwa.:baffled:Ale od razu mu zapodaję krople i może nie dojdzie do tak złego stanu.
Niuni, no kurka i gdzie te zdjęcia????
Kingug, z tego co wiem, dzieci w żłobku się odpieluchowują, ale takie w wieku Magdy to raczej już odpieluchowane przychodzą.:zawstydzona/y:Mamy jeszcze dwa miechy, może trauma Jej przejdzie.:dry:
Elmaluszku, niezły numer z tym balonem.:-D Super że obie z Amelcią macie koleżanki.:tak:
Olla, buziaczki. Kuruj się szybko bo już niedługo wyjazd!:tak:
Jolka, gratki dla Maksa.
Anni, no, po winie wszystko się lepsze wydaje.:-D

Na zamknięty wstawiłam swoje zdjęcia z nową fryzurą i kilka nowych zdjęć dziewczyn. Tak że jak chcecie to zapraszam.;-)

Anitko super jesteś! Naprawdę strasznie fajnie się to czyta! Zdolna bestia z Ciebie i okropnie wszechstronna. Popadam przy Tobie w kompleksy.;-)

Kochana Jagodko - Slodkie to co piszesz:-D Ciesze sie, ze sie podobalo!

A ja Wam zapomnialam napisac najlepszego - dzis ide robic zdjecia i Su biore ze soba... Nie da sie inaczej - wiec nio coz - trzymajcie kciuki by siedziala cichutko i pozwolila mi cos zrobic:baffled::sorry2:

reklama
eee tam jaka zdolniacha :-) A wiecie - moim marzeniem jest i juz jestem w trakcie - napisanie scenariusza do filmu. (po angielsku) Wiec, prosze trzymajcie kciuki :tak::-D Czas sie zawsze znajdzie gorzej z...wena ;-)))

Ostatnia edycja:
Do góry