Dzagud
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Olla, no to my rzeczywiście na jednym wózku jedziemy...
Ja to tylko antybiotyku w maści nie dostałam tylko kropelki do ucha. A co dostałaś przeciwbólowo, bo u mnie to nawet Ibuprom Max działa tak na pół gwizdka.
No i zdrówka i lepszego samopoczucia życzę.
Elmaluszek, gratuluję już pewnej pracy i przesyłam trochę cierpliwości - choć u mnie też jej za dużo nie ma.;-)
Anielap, ten drugi "fryzjer", to częściowo to o czym piszesz, czyli bikini i ..... nieco wyżej.;-)Nie wiem czy wiesz, ale jest coś takiego co się nazywa "fryzjer intymny" i można iść sobie "fryzurkę" zrobić.
Ja to tylko antybiotyku w maści nie dostałam tylko kropelki do ucha. A co dostałaś przeciwbólowo, bo u mnie to nawet Ibuprom Max działa tak na pół gwizdka.
No i zdrówka i lepszego samopoczucia życzę.
Elmaluszek, gratuluję już pewnej pracy i przesyłam trochę cierpliwości - choć u mnie też jej za dużo nie ma.;-)
Anielap, ten drugi "fryzjer", to częściowo to o czym piszesz, czyli bikini i ..... nieco wyżej.;-)Nie wiem czy wiesz, ale jest coś takiego co się nazywa "fryzjer intymny" i można iść sobie "fryzurkę" zrobić.

Ostatnia edycja:
Jedyne wyjście to chyba jednak próby z woreczkiem może przyklejaj jeszcze na śpiocha z rana.
Jakie łóżeczko kupujecie Staśkowi? My kupiliśmy
Na nieszczescie serki danio mi sie skonczyly(to zawsze wciagnie na stuwe) i nie mam jak po nie pojechac az do srody.No ale jeszcze w zanadrzu jest deserek czekoladowy i parowki ktore zostawiam B bo inaczej jej nie nakarmi.A tak w robocie bede spokojna ze zjadla;-).Mam jeszcze brzoskwinke wiec zaraz poprobuje(nie powinno byc problemu.
Wiem że to niedobry pomysł, ale jak mi zawoła w autobusie siusiu to gdzie ją wysadzę
jak chce mu czymś obłożyć, to robi awanturę
Tylko wytrwałości Ci życzę.;-)
Weronika mi wręcz powiedziała że brzydko wyglądam.:-(A fryzjerka, początkowo bardzo nie przekonana do mojego pomysłu (kilka razy się upewniała czy na pewno chcę tak krótko