reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

A dzięki dzięki.:tak:Boleć już prawie nie bolą - tzn. teraz bardziej boli to drugie które później się zaczęło. Ale zatkane są obadwa, choć trochę mniej. Nie mniej jednak półgłucha jestem dalej.:angry:
Olla, no to widzę żeś rzeczywiście spragniona wyjazdu skoro już się spakowałaś.:-D Oj cieszę się na spotkanko i naprawdę mam nadzieję że mnie nie wystawicie do wiatru i przyjedziecie....:-(
Esia, jak ja bym się przeszła na jakieś żarełko.... Mniam, ślinotoku dostałam. A gdzie się wybieracie, na jaki rodzaj kuchni???? No i najlepszego dla Jarka z okazji urodzin.:tak:
Anni i Iza, zazdraszczam talentów, u mnie brak jakichkolwiek....:-(
Jolka, super że taki dobry humorek, oby tak dalej. I widzę suwaczek wakacyjny, czyżby czyżby???? Spotkamy się w Ustce????:-)
Gingeros, no u Was rzeczywiście non stop coś.:baffled: Fajnie że się dobrze bawiłaś na festiwalu.

Kurka, wszyscy zaczynają wyjeżdzać, ale tu puuuuuusto będzie....:-(

Ja wczoraj byłam z siostrą po zakup zaległego urodzinowego prezentu dla Niej - chciała torebkę. O matko, nigdy więcej zakupów z tym człowiekiem, niezdecydowanie to Jej drugie imię, a mnie było gorąco i nogi mi w tyłek właziły.:baffled:Chyba się odzwyczaiłam od zakupowania.:-D No i oczywiście moja siostra "pochwaliła" moją fryzurę - dobrze mi w niej, choć mnie POSTARZA!:angry: i wyglądam na swoje lata.:baffled: Taaaak, rodzina w takich sprawach zawsze jest niezawodna.:baffled:
Magda wczoraj miała dzień żarłoka i podobno jak mnie nie było to wchłonęła takie ilości żarcia że zaczęli Jej odmawiać.:szok::-D Hmm, coś mi się zdaje że dziś dla odmiany nic jeść nie będzie.:confused:

reklama
Ba Dzagudku :-D chyba nie myślisz, że to za sprawą mojego chłopa, który zresztą zdążył mnie dzis wkurzyc :wściekła/y:

Czekaj czekaj, bo dalej nie czaję, jedziecie do Ustki????????:sorry2:Pisz szybko bo nie chcę pisać "hura" zanim będę wiedzieć na pewno.....:happy2:

Jedziemy, jedziemy :-D ale dopiero 1-go i tylko do 5-go ;-) bo wiesz po pierwsze fundusze nie te, a po drugie ja nie wytrzymuję dwóch tygodni poza domem ;-):-p

Hura, hura, hura!!!!!!!!!! A jedziecie w to samo miejsce co my, czy gdzieś indziej. Kurka, przestań mi tak siąpić informacje, no!!!! Bo zawału dostanę!
No to wreszcie nasze dzieci się poznają i zobaczymy jak tam nasze plany matrymonialne....:-p

Nawet nie szukałam innej kwatery, bo stwierdziłam, że skoro ty zarezerwowałaś, to na pewno wszystko wcześniej sprawdziłaś :-D
M zadzwonił, zarezerwował, a ja już zaliczkę wpłaciłam i tylko za dwa dni mamy zadzwonić żeby się upewnić, ż pieniążki doszły :-):-):-)

Ale się cieszę :-D chociaż wcale nie przepeadam za morzem, no ale towarzystwo będzie super :tak:

Oj kurka :( To my sie z Jola nie zobaczymy bo pierwszego juz do domu wylatujemy :(
Ale szkoda :(
Ale cieszu sie ze Wy sie cieszycie:)))

Ollu najpierw był plan na ostatni tydzień lipca, ale niestety M urlop przesunęli z końca lipca na początek sierpnia :-( no ale specajalnie żeby się z Dzagud spotkać to wzięliśmy w pierwszym tyg. sierpnia, chociaż mi osobiście drugi lepiej pasował, bo ja muszę w pierwszym lekarza zaliczyć ;-) a Jacek ma pierwszy piątek, no ale w środe wieczorkiem mykniemy do domku, a w czwartek do gina :tak:

Dzagud idziemy do knajpki senegalskiej - sama jestem ciekawa tego jedzenia, ale opinie ma dobre, może nas tam nie strują :-D
Małżowi przekażę - dziękuję :-)
Rodzinka niezawodna jak zwykle - nikt tak w dupę nie da, jak najbliżsi :-D
jolka super, że wakacje się pojawiły!!! Baaardzo Ci się przydadzą :tak:
Szkoda, że się nie zobaczymy, no ale czekamy na relację z zapoznania Młodych Par :-D

W związku z inspekcją - o, przepraszam - wizytą teściów, muszę chałupę ogarnąć... Nie chce mi się jak cholera, więc ponowię metodę upychania do szuflad :-D Jeszcze trochę i te nieliczne otwierające się też tego zaprzestaną :-D

reklama
ESIA sto lat dla męża ;-) udanego wieczoru!

DZAGUD no, troszku się dzieje ;-) szkoda, że pieniądze nie rosną na drzewach :baffled: bo mogłoby się jeszcze coś nadziać więcej :-D:-D:-D

Do góry