reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Aleście się rozochociły.:-D
Esia, no nie wiem, Ona cały czas paszczęką rusza.:baffled: Liczę że to tylko takie zwracanie na siebie uwagi, bo gdyby rzeczywiście byłby ból, toby nie spała teraz smacznie... Może to z gorąca???

Dzagud Esia ja wiem że już to mleko mało wartościowe, ale to chyba ja nie mogę się w sobie zebrać. Ale kiedyś muszę, a swoja drogą to u nas rodzinne to cycolenie mam cztery siostry i każda karmiła swoje dzieci długo najdłużej do 3,5 roku a najkrócej do 2,5 roku. I pewnia ja żeby statystyki nie zmieniać to też dociągne 2,5-3 lat ;-);-):-)To dopiero :szok::szok::szok:
Dziewczyny życzę miłego opdpoczynku nad morzem:tak::tak:.
Ja też jadę ale do siorki na 5 dni pod Częstochowę nad zalew:-), M ma nas zawieźć w niedzielę i my zostajemy a on wraca, trochę zatęsknimy za sobą. To będzie nasza pierwsza rozłąka od ślubu na tak długo:-(.
A za tydzień mamy wesele, juuupi:-D:-D:cool2: kurcze dawno nie imprezowałam,
Dzisiaj włosy farbnęłam na karmel, ciekawe jaki mi wyjdzie:-p i czy będzie cokolwiek widać (robiłam sama w domu właśnie mam jeszcze mokre włosy).

Mnie wczoraj Natalia dawała w kość, ciągle coś było nie tak, ale za to dzisiaj aniołek (chyba z 10 razy przytulała się do mnie i mówiła "mamo kocham Cię":-)) Strasznie się cieszę bo już tacie i chyba wszystkim zabawkom wyznała miłość a mnie jeszcze i dzisiaj się wkońcu doczekałam aaaach:tak:.
Dziś bez nocnej pobudki, obudziła się tylko o 6-ej na 15 minut i zasnęła dalej i dospała do 10-ej. Ale fajosko tak chce co dzień:-D.

Dzagud ano, z gorąca różne dziwne rzeczy do głowy przychodzą :sorry2:
jolka to właśnie ciężarówka powinna robić o tej porze :tak::-D:-p
aniajw a, no to nie ma co narzekać ;-) Skoro Tobie z tym ok, mężowi nie przeszkadza i dziecko szczęśliwe - to nie ma sprawy :tak:

Ubzdryngoliłam się 1 piwem :dry: Jeszcze tylko rozwieszę pranie, rozpakuję zakupy i zatoczę się w stronę łóżka... Ups - nie łóżka, tylko materaca, na którym wegetujemy dopóki nasze dzieci nie nauczą się spać w jednym pokoju...

A co to za nielegalne posiedzenie bylo bezemnie?I to jeszcze na dodatek z piwkiem:confused:Pytam sie ja:tak:Tylko czlowiek do roboty pojdzie a tu tance i swawole:-D
Tak w robocie dzisiaj palucha poparzylam ze mam calego w bąblach.Kuźwa to nawet nie boli tylko napier*****:-(Co chwile latam pod zimna wode:baffled:Nie wiem jak bede spac:baffled:Napomkne tylko ze lasagne chcialam na grillu polozyc:-pA to dopiero poczatki!!!
Napisze tylko bo sily nimom-
Agik-w szoku jestem.Dumnam z Wojcia.Moze jaki matematyk bedzie z niego:tak:

Amelka zdrowieje,paluszek ladnie sie goi ale wszystko napisze Wam jutro:happy2:

Dzień dobry. Wcześnie się zaczął :dry: Młoda wrzaskuniła od po 3, a na dobre wstała o 5.20 :eek: Udało mi się ją uśpić "już" po 1,5h i wtedy, po dokładnie 10 minutach, wstał Piotruś :baffled: Już wprowadziłam kolejną dawkę do kofeinoobiegu i nawet optymizm fantazji mi dziś nie pomoże :dry:
Wczoraj zawiesił mi się komp i uznałam, że to znak by zbierać tyłek, wykańczać co trzeba i iść spać. Miałam czuja :dry:

elmaluszku powinnaś czymś sobie ten paluszek posmarowac - tylko nie wiem czym :sorry2:

Hej!!!
U nas też pozątek dnia :-) Maks co prawda obudził się przed siódmą i wołał na nocnik, ale wywaliłam M poszedł do toalety i musiałwytrwać jeszcze godzinkę w łóżezku :-p ale ze mnie wredna matka :zawstydzona/y:
Wogóle to nie wiem o jest, ale odziennie rano brzuh mnie boli, w nocy spać nie mogę, przewraam się z boku na bok :wściekła/y:

Maks właśnie narąbał w majtki :angry: a wzoraj było tak pięknie :baffled:

reklama
Ale tu wczoraj wesoło było...
Ja niestety po takim dniu wymiękłam i poszłam spać wcześnie.
Chyba zacznę na noc Zu zakładać znowu szczebelki do łóżeczka. Coś jej się przysniło w nocy i o 5rano rano znalazłam ją skamlącą po drzwiami wyjściowymi....:confused: Zaniosłam do łóżeczka i na szczęście spała dalej do 7.

Kolejny upalny dzień przed nami....
Zmykam...​

Do góry