anni
Fanka BB :)
I ja sie witam... Musze przyznac, ze tak mi oczy leca, ze przeczytalam tylko ostatnia strone.
Esiu - fajnie Ci. Jak przyjaciolka skonczy u Ciebie te 3 tygodnie pobytu zapytaj czy nie reagowala by na milutka przytulna miejscowosc nad morzem ;-)
Ja jej zapewnie nocleg i wsio co chce... hehehe
Jesli chodzi o pisanie - pisze, ale w zwolnionym tempie. Musze wszystko sprawdzac bo nie umiem pisac z polskimi znakami. Najpierw pisze tak o wlasnie a potem sie mecze i dodaje polskie znaki. Jezeli bym miala pisac z Pl znakami, to zanim bym napisala zdanie mysl by mi odeszla i wena sie skonczyla
Gramatyka, interpunkcja echh i wiele innych rzeczy - nie wiem czy zauwazylas - tez u mnie lezy. Ale ze mnie pisarz - nie ma co 
Dziekuje, ze wspominasz o tym.
Aniaw - Dziekuje Kochana, ale Guru to Ty dla mnei kobitko jestes;-)
... Cycus dla Natalki :-) Jak Ty to robisz?... Ja sie poczulam o wiele wolniejsza gdy mi sie moj ssak oddessal a to bylo juz rok i pol temu. Musze Ci powiedziec, ze podziwiam
Tak w ogole to prosimy o wklejenie fotek nowych...
I tyle.
Anielko ciesze sie, ze mialas super dzien. jestem ciekawa Twojego weekendu, ale nie mam sil zagladac na strone dalej.
ledwo na oczy widze. Nie wiem czy dozyje jutra - tak zmeczona dawno nie bylam.:-( Jejku moze sie starzeje.
Ale nic. Dzis jakas herbatke ziolowa na sen sobie serwne i padne jak bak (bo tak mam, ze z jak jestem zmeczona spac nie moge) ufff To sie Wam wyzalilam hehehe
caluski. Dobrej Nocki.
Aaa i kochane trzymajcie kciuki w ten weekend jade do W-wy na rozmowe z tym pisaniem - myslalam nad tym dlugo czy w ogole sie tym interesowac - jednak mam w W-wie pewniem interes ;-) i przy okazji - pojade, zobacze. Jestem bardzo ciekawa co mi powiedza. Nio. Tio Tyle.
Esiu - fajnie Ci. Jak przyjaciolka skonczy u Ciebie te 3 tygodnie pobytu zapytaj czy nie reagowala by na milutka przytulna miejscowosc nad morzem ;-)
Ja jej zapewnie nocleg i wsio co chce... heheheJesli chodzi o pisanie - pisze, ale w zwolnionym tempie. Musze wszystko sprawdzac bo nie umiem pisac z polskimi znakami. Najpierw pisze tak o wlasnie a potem sie mecze i dodaje polskie znaki. Jezeli bym miala pisac z Pl znakami, to zanim bym napisala zdanie mysl by mi odeszla i wena sie skonczyla
Gramatyka, interpunkcja echh i wiele innych rzeczy - nie wiem czy zauwazylas - tez u mnie lezy. Ale ze mnie pisarz - nie ma co 
Dziekuje, ze wspominasz o tym.Aniaw - Dziekuje Kochana, ale Guru to Ty dla mnei kobitko jestes;-)
... Cycus dla Natalki :-) Jak Ty to robisz?... Ja sie poczulam o wiele wolniejsza gdy mi sie moj ssak oddessal a to bylo juz rok i pol temu. Musze Ci powiedziec, ze podziwiam
Tak w ogole to prosimy o wklejenie fotek nowych...I tyle.
Anielko ciesze sie, ze mialas super dzien. jestem ciekawa Twojego weekendu, ale nie mam sil zagladac na strone dalej.
ledwo na oczy widze. Nie wiem czy dozyje jutra - tak zmeczona dawno nie bylam.:-( Jejku moze sie starzeje.
Ale nic. Dzis jakas herbatke ziolowa na sen sobie serwne i padne jak bak (bo tak mam, ze z jak jestem zmeczona spac nie moge) ufff To sie Wam wyzalilam hehehe
caluski. Dobrej Nocki.
Aaa i kochane trzymajcie kciuki w ten weekend jade do W-wy na rozmowe z tym pisaniem - myslalam nad tym dlugo czy w ogole sie tym interesowac - jednak mam w W-wie pewniem interes ;-) i przy okazji - pojade, zobacze. Jestem bardzo ciekawa co mi powiedza. Nio. Tio Tyle.
, znowu nie doczytałam jak trzeba

Szatan normalnie - taki destruktor no... Wszystko wziasc i zniszczyc. Tak ja ktos zaprogramowal dzis czy co??
Dotrwamy...?
a żeby było jeszcze lepiej, to rzedszkole przepełnoinoe 
ja pierdziele takie codzienne zasypianie....