reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Anielka, widziałam zdjęcie na NK. To chyba z tych urodzin, nie? Niezła agentka z Zuzi.:-D

A ja wczoraj byłam u fryca. Po namowie Małża zrobiłam nowość na głowie. On zachwycony - ja się na razie nie mogę przyzwyczaić i jakoś dziwnie się czuję.:eek: Może być tak że za tydzień mnie nie poznacie....:-pAle z niecierpliwością będę czekać na Wasze opinie.:tak:

Dzagud, zgadza się, to zdjęcie z urodzin:tak:
Moja droga, jak już zrobiłaś taką zmianę to teraz koniecznie daj jakieś fotki, bo faktycznie jeszcze się rozminiemy gdzies w Krakowie:tak:

Ale tu ruch ostanio :eek:
Mój net ma ciężkie dni, ale dobrze, że dziś chociaż trochę działa ;-) nie będę wam pisać ile czekałam na załadowanie strony :confused2:

Ja chyba powoli pozbywam się jelitówki (szlag trafił całe moje tycie :eek:), ale za to czuję, że chyba podłapałam przeziębienie od Maksa :eek: nic to byle do piątku być zdrowym ;-)
Z przerażeniem stwierdziłam dziś, że za dwa miesiące to ja już Zygusia mogę mieć :szok: a tu jeszcze tyle do zrobienia :szok:
W lodówce tylko światło mam i nie wiem co mam na obiad zrobić dziś :sorry:

Aaa zapomniałam napisać, że Maks podłapał z reklamy jakiejś bajki tekst "ty świnio" :szok::wściekła/y: teraz chodzi po domu i ciągle powtarza : "ty sinio" :eek:

Jolka, he he, to chyba z reklamy filmu "Odlot" - ktoś tam mówi "zając, ty świnio!":-D. Że też dzieciaki zawsze wyłapią to czego nie trzeba.:szok:

Anielap, a nie dam zdjęcia, niech niespodzianka będzie.:-pJakoś wytrzymacie te 5 dni.;-)

A zapomniałam Wam jeszcze napisać, że dokupiliśy sobie właśnie dwa segmenty regałów w Bodzio Meble. No i teraz już praktycznie cały pokój będzie "nówka". Musieliśmy coś kupić, bo nam się Teściowa wścieka że nam oddała swój regał, a sama nie ma gdzie rzeczy chować i chce z powrotem. A u nas goło z kasą i nie bardzo wiedzieliśmy co zrobić. Tym bardziej że przeważnie sprzedają regały w całości a nie w segmentach. A w tym "Bodziu" kupiliśmy coś fajnego i niedrogo. Zobaczymy jak będzie wyglądać - w środę przywiozą i znowu nas skręcanie czeka.:cool2:

Aaa zapomniałam napisać, że Maks podłapał z reklamy jakiejś bajki tekst "ty świnio" :szok::wściekła/y: teraz chodzi po domu i ciągle powtarza : "ty sinio" :eek:
Michał na szczęście tylko zaraz po reklamie:crazy: I jeszcze podłapał "hungry" z reklamy gry w klopsiki czy cuś tam:-D
Anielap, a nie dam zdjęcia, niech niespodzianka będzie.:-pJakoś wytrzymacie te 5 dni.;-)
a ja? ja też chcę widzieć:-( ale wam zazdroszczę tego krakowa:sorry:
za to będę miała w listopadzie 2 tyg aerobicu:sorry: i to taki full wypas, bo kosztuje mnie ta przyjemność prawie 300zł:wściekła/y: a tak serio to krioterapia i magnetoterapia u nas już tylko płatne (bezpłatnie niet) a gimnastyka gratis (jak mi babka powiedziała "gratis" myślałam że ją śmiechem przez telefon zabiję, ale się powstrzymałam;-))

Dzagud niania Maksa ma meble z Bodzia i jest zadowolona :tak: ja swego czasu też Jackowi chciałam kupić, ale koncepcja się zmieniła :-D teraz dokupuję pierdółki do pokoju chłopaków, ale z mebli też muszę jeszcze biurko i nocny stolik kupić :tak: tylko czekam na promocję ;-)

reklama
Udało mi się dotrzeć do kompa:-)
Tylko pisać nie mam co.... Katar nadal męczy Zu i chyba zaczyna sie u mnie...:wściekła/y: Ale piję teraz grzane piwko z malinowym sokiem i zaraz wskakuję do łóżka się grzać.

Jolka no to pewnie będziemy obie smarkać w pociągu:tak:

Dzagud ja ciekawa bardzo jak Madzia w złobku???? Było spanie dzisiaj?

Kachasku droga ta rehabilitacja:szok: Byłam pewna że to się należy z NFZ-u:sorry2:

Do góry