reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Ja tak na szybko, bo zagosil u nas rotawirus:wściekła/y: Misia przeszla w miare, juz wyszla na prosta....za to ja..hehe...masakra...takich wymiotow to nawet w liceum po jabolach nie mialam:zawstydzona/y::rofl2:

toska;-) ja się staram odzywać, ale nie bardzo moje palce chcą gadać:-p chociaż paluchy wzięły się za kwiatki na szydełku:eek: no i tak sobie siedzę i dłubię:tak:

Fantazja nie zazdroszczę, wracaj do zdrowia

net mi dzisiaj chodzi jakby chciał a nie mógł... grrrr

Ostatnia edycja:
toska;-) ja się staram odzywać, ale nie bardzo moje palce chcą gadać:-p chociaż paluchy wzięły się za kwiatki na szydełku:eek: no i tak sobie siedzę i dłubię:tak:

wiem, wiem :tak: Ty jesteś rozgrzeszona;-)

mloda spi, stary klepie w komputer to ja sobie na BB siadlam :-)

to bardzo miło z Twojej strony :-)
Jesteście jeszcze w Tel Avivie? jaki plan podróży?

Ze Staśka rosnie niezły "biznesman":tak:
Ostatnio bardzo lubi bawić się w sklep. On sprzedaje, my kupujemy. I dzisiaj - po tym jak kupiłam juz wszystkie mozliwe owoce - mówię do niego: "Prosze pana nie mam juz więcej pieniążków", na co mój synek zgarniając wszystkie zabawki-owoce mówi do mnie: "Nie ma pieniążków, nie ma kupowania. Do widzenia Pani":szok::-D:-D:-D

Toska:szok::-D Moja Misia ma taka malutka swinke - skarbonke. I jak Babcia do niej przychodzi to leci ze swinka do jej torebki i mowi - ja chce to ;-) Misia malo mowi, ale wszyscy wiemy o co jej chodzi;-)

I swinka juz prawie pelna:szok:

toska no łeb do interesów ma :-D:-D:-D Aż współczuję, jak zacznie negocjować kieszonkowe :-D
izka to sobie padnijmy razem ;-)

Coś mnie gardło swędzi :confused2: Piotruś wstał z drzemki z wysoką gorączką... Małgosia na razie ok, ale cóż... No i tak. Sezon chorowania można uznać za otwarty :baffled:

Dzagud mam nadzieję, że Cię nie uraziłam... :sorry:

reklama
hehe dobrze kombinuje :-) nie da sie oszukac. Alusia zazwyczaj kupuje w moim sklepie i konczy sie tak ze wykupuje caly sklep i ja zostaje z niczym a ta idzie przez caly dom z siatami i steka ze ciezkie :-)
Toska-w weekend jeziemy do Jerozolimy, potem chyba 3 dni w Hajfie i wracamy na tydzien do Tel Aviv czy jakos tak, ja nawet doklanie nie wiem, jakas nieprzytomna jestem :-)
no dobra babeczki, ja ide spac bo juz zezuje
dobranoc

Do góry