reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

hehe a z Paca jeszcze nie wiem :( Dzis dostalam od nich wiadomosc, ze sie zastanawiaja i w piatek mi na 100 dadza znac :). W sumie caly etat miala bym od reki - ale nie chce. To bede musiala wychodzic z domu o 7 rano i byla bym o 8 sporotem. Odpada.

Nio ale zobaczymy co sie stanie w piatek. :)

Ja zaraz Wam cos napisze na zamknietym bo dzis to we mnie gdzies chodzi...

do bani nie do bani--trzymam kciuki za prace i pisz o efektach

Anni, no to moje baby są wyjątkami, bo obie po prostu uwieeeeelbiają "panią fryzurkę". Weronika miała pierwszy raz obcięte włoski jak miała rok i to na króciutko. Siedziała grzecznie i robiła co Jej kazali. I to samo jest z Magdą. Zero ryku, za to sama radość. Typowe kobiety.:-D

tak jak Jagoda pisze miala ponad rok no moze 1,5 jak poszlysmy pierwszy raz,siedziala najpierw ze mną tak ze 3-4 razy a potem juz sama,no i jak prawdziwa mala kobietka siedzi z glową do gory i oglada sie w lustrze--widok niesamowity

zagladam,juz lepiej mi,tzn co ma byc to bedzie,zresztą w mysle ze do polowy kwietnia ,no moze do 20 bede juz wsio wiedziec,bo w IMiD czeka sie 17 dni na wynik,a juz jest postep,wczoraj tylko raz sie poryczalam,dojrzewam mowie Wam

milego dnia

reklama
A co do morza-ja chyba sie wybiore gdzies. w sierpniu, lipiec odpada.
No przecież kachasek w sierpniu chce :p
My jedziemy w lipcu bo wtedy przedszkola nie ma , a jedziemy tu, serdecznie polecam, w zeszłym roku byliśmy:) super dla dzieciaków i rodziców tez, np. na plaże nie trzeba z tobołami łazić tylko cie zawożą i przywożą melexami :p, co jak ma się koce, parawany, ręczniki i kupę zabawek dla dzieci- jest znacznym ułatwieniem :p dla dzieciaków atrakcji pełno- duży plac zabaw, wiele przestrzeni- zadbanych trawników po których i ja z przyjemnością na boso podginałam, a co rano odwiedzaliśmy zwierzaki od kóz i perliczek przez króliki po konie :)

Dorotko strasznie współczuje :( i wspieram cie!

Eryk u fryca był raz, a teraz potrzebuje desperacko razu drugiego... a nie chce:( i co ja mam zrobić? ;-)

Sorga świetne to ranczo :D ale ceny jak dla mnie nie osiągalne :(
Dorotko podnoś się, podnoś :) jak musisz to popłacz, ale trzymaj się dzielnie kobieto :)
Fantazja, no my właśnie w sierpniu, bo małż w lipcu urlopu nie dostanie (na bodajże 8 chłopów, każdy chce w lipcu:baffled: no i on jedyny ma małe dziecko, reszta już prawie emerytowana, ale to oni urlop dostaną :dry: ale mam nadzieję, że sierpień będzie cieplusi :-))

no i sklerozę postępującą mam :dry: coś miałam napisać, straciłam wątek...

a, co do fryzjera, Sorga u nas w jednym "salonie" babka ma pudło z zabawkami dla dzieci oczekujących na tatusiów ;-) teraz byliśmy gdzie indziej i tu babka włączył Miśkowi bajki i cisza, spokój, nawet o maszynkę się nie czepiał :-D tylko do domu nie chce dziecko wracać...

Wiesz co kachasku moze nie wziełaś pod uwage że te domki są 6 i 8- osobowe. No bo ja teraz sprawdziłam kilka ośrodków i ceny są porównywalne... a my jedziemy we 4 plus moja mama, za która ja płacę, plus teściowa - sama płaci. Jesli zdecyduje sie jechać siostra z siostrzenica to pojedziemy na domek 8 osobowy no i wyszłoby ze ja połowę i siostra połowę. jeżeli mozecie polecic jakies tańsze ośrodki o podobnym standardzie nad morzem to ja będę bardzo wdzieczna :)

No ja to się na 100% nie piszę na wakacje w tym roku, chyba że jakaś wygrana w Totka niespodziewanie wpadnie.;-)
Sorga ośrodek piękny, tylko ceny.....:szok::szok::szok::szok: Może w przyszłym życiu...:baffled:

My dziś lataaaaamy.:dry:Rano występ "nagrodzonych" w Ratuszu, potem przedstawienie w szkole. Taraz jesteśmy w domu, ale na 18tą jadę z Weroniką do dentysty na lakierowanie 6tek. Pfffff, ale mi się chce.:sorry2:

Dorotko przytulas dla Ciebie wszystko będzie dobrze :-).
Anni trzymam kciuki za te pół etatu ;-).
Kachasku super Misio wygląda w tym gajerku, my na pewno w lipcu albo sierpniu bedziemy w Gdyni więc jakby co bardzo chętnie sie spotkam;-).
Dzagud czyli że udało wam się zgrać czasowo te nagrody i przedstawienie? Jak czytałam o uchu Tomka to az się wzdrygnęłam jak to kolega włożył mu kij w ucho?:szok: i przebił bębenek jesuuuuu.

U nas nieciekawie Laura znowu dostała antybiotyk bo zapalenie uszu ma, zrobili jej wymaz wynik będzie za parę dni. Do tego jeszcze dziś w nocy zmarł mój dziadek i nie wiem czy damy rade na pogrzeb pojechać:-(.

Kotek strasznie mi przykro ............. tulę mocno

Ja własnie wróciłam z kontroli, pessar tak dobrze trzyma, że jest duża szansa, że przenoszę:dry:
22 kolejna wizyta, gdzie doktorek zdecyduje kiedy go wyciagamy. Mam nadzieję, że najpóźniej w 37 tyg, 3 tygodnie popracuję nad tym, żeby urodzić w terminie tak jak Staśka;-):-D
Z usg wynika, że Junior jest o 2 tygodnie starszy, (głowa o 3 tyg.:szok::-D), ale ze Stasiem było tak samo, po czym w 9 miesiący nic nie przytył i urodził się dzień przed terminem z wagą 3030kg.
poza tym wszystko, ok.

buziaki dla wszytskich

reklama
Do góry