hey dziewczyny!!!
kilka dni mnie nie bylo (wina kompa) a tyle Was tu sie pojawilo!!!
Blanes jak dla mnie to mdlosci dobry objaw tylko jak z tym zyc??? uff damy rade - ale przy tym slabo i jak tu z domu wyjsc...
AniaSzwarc witamy majowke byc moze czerwcowke ;-) mi czasem troche Pepsi pomagalo na mdlosci ale wczoraj nie chcialo, raz zmusilam sie do wymiotow to potem mnie pol dnia zoladek bolal buuu
MagdaRybka 3mamy kciuki abyc byla lipcoweczka - zagladaj do nas - my tez bedziemy sledzic lipcoweczki :-)
Paulinam grygana Dzagud efilo gratulacje serdecznie!!!! super ze bedziecie z nami pisac!!
Paulinam widze ze mamy dzieci w tym samym wieku - Twoja Amelka z 07 listopada a moja Cyrylka z 08 listopada no i teraz bedzie czerwiec
fantazja powodzenia na obronie!!!! nie daj sie zlamac!
Dzagud jak zrobic suwaczek juz mowilismy - zobacz kilka stron wstecz na tym watku... powinno sie udac!!!
ja jeszcze do lekarza sie nie wybralam ale wybieram w tym tygodniu tylko tak mi slabo ze jak pomysle o wyjsciu z domu przyszykowaniu siebie i mlodej to juz mam gwiazdki przed oczami... kurcze do tego dzis 27 stopni ma byc... moze jutro bedzie chlodniej... wiem ze ciagle odkladam moze lepiej nie myslec tylko wyjsc i jakos tam dojde - w sumie tylko ok 25min spacerku.. uff
aha a bierzecie juz witaminki? ja na razie tylko kwas foliowy 1000mcg/dzien pamietam ze tak w Polsce bralam - gin mowil zeby od razu multiwitamin nie brac bo nie sa dobre na poczatku ciazy dopiero po 3 miesiacach... hmmm
do jutra wszystkim czerwcoweczkom moze bedzie nas wiecej wkrotce - kurcze niedlugo trzebaby liste zrobic bo sie pogubimy...