Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.
Beatko krup....a cóż to jest no i gdzie twoja niunia to złapała ? mam nadzieje że maleństwo czuje sie już lepiej.
Krup to inaczej blonica,bardzo ciezka infekcja gardla,jezeli nie zostanie podane lekarstwo na czas to dziecko sie moze nawet udusic,ale na szczescie Viki bo to ta starsza zachorowala lagodnie ja przechodzi troszke jeszcze kaszle a wysoka goraczke miala tylko jedna noc,mam nadzieje ze juz bedzie tylko lepiej
Dzieki Gabriela za link
Zarazila sie chyba od coreczki znajomej,bo ona chodzi do przedszkola,tylko jeszcze inaczej niz Viki ja przechodzila
Beata kurde nie fajna ta choroba, oby malenstwu szybko sie polepszyło bo biedactwo sie meczy pewnie......
u nas dzien taki sobie, choc nigdy takich 'normalnych' imienin nie miałam czyli nic specjalnego zero gosci i oczywiscie jak to czesto bywa moi "przyjaciele"zapomnieli o życzeniach :-(zaczynam sie przyzwyczajac do tego brrrrrrrrr.....potem im oczywiscie glupio ale tak jest co roku
malutka znow niespokojna ach te zabki, jeszcze ich nie widac a juz mecza....i ja i nas rodzicow...![]()
Andzia a ten suwaczek ze zdjęciem chyba szwankuje bo mój Filip jeszcze nie skończył 6 miesięcy a suwaczek pokazuje 6 m i jeden dzień![]()