goniasobol
Fanka BB :)
U nas też ze spaniem nienajlepiej:-( Maja zasypia jak ją bujam w wózku ale na szczęście chwila i śpi, ale wcześniej zasypiała sama no i te pobudki w nocy cztery, pięć

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

no zobaczymy...
a ja zmienilam date lotu do polski,z marca na dzisiaj,za chwilke jade na lotnisko
trzymajcie kciuki bo lece sama z tym malym wariatem,ciezko bedzie![]()
bo do przyjemności to nie należy...Kamireszek mam pytanie do Ciebie i wszystkich mamusiek, ktore lataja samolotem z maluszkami. Ja nie bawem wybieram sie własnie w taka podróz z małym ale własnie zastanawiam sie nad wózkiem jak to z nim jest?? czy musza byc jakies specjalne wymiary czy waga?? wiem, że to ma byc spacerówka ale ja mam taka spacerówke dosc duża nie typowa "parasolke". Mój wózek to taki 3 w jednym tj. fotelik gondola i własnie ta czesc spacerowa

bardzo ladnie sie bawi potrafi godzinami siedziec na swoim kocyku tam sie wierci w kazda strone i przeklaa zabawki w kata w kat ;-)zamowilam takie piankowe maty 30na30 jedna, alfabet i cyferki laczy sie je i powstaje jeden wielki plac do zabawy i jutro odbieramy, juz sie nie moge doczekac bo maly tak sie wierci ze koce przesuwa pod kaloryfer a sam dalej na panelach siedzi a tak to przynajmniej nie bedzie mu zimno w dupke i do tego miekko bedzie ;-) Glodomorek z niego nie milosierny :-) je wszystko co mama daje tylko oprocz mojej kuchni wszystko musi byc gotowe
zaczyna tez pic mleczko modyfikowane wiec nmysle ze gora pociagniemyz cycoleniem do 10msca. ALanek nie raczkuje ale przemeisci sie tam gdzie chce raz siadzie, raz sie polozy, raz w pozycji do raczkowania i tak pomalutku pomalutku a dojdzie do celu. Sam siada i wstaje i zaczyna chodzic trzymany za raczki :-)
spiewa z dziecmi piosenki i codziennie przynosi jakies nowe prace do domu.