Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
więc jest nie lada walka :-(
mama, tata, Ania, baba, dada, daj, nie, mam. Cudak jest niesamowity. Ma już 6 zębów, i dwójki na dole w drodze. Chodzi ładnie podtrzymywana za raczki. Zaczyna się już puszczać i sama postoi dłuższą chwilkę bez trzymanki. Chodzi przy meblach. a! i już mi się przestawiła i śpi raz w dzień. W nocy śpi ładnie. Jest przekochana...
co jest bardzo męczące w dzień to zasypia tylko na dworze może wtedy przespać nawet cały spacer 4- 5 godziny
czasem zaśnie w domu w dzień ale tylko i wyłącznie wózku inaczej nie nawet jak ledwo na nogach stoi jestem tym przerażona bo co będzie jak od września pójdzie do żłobka próbowałam już różnie go usypiać ale bez efektu w chałupie to nic nie mogę zrobić bo wiadomo nie śpi w domku chce ciągle się ze mną bawić, wieczorami też jest masakra usypianie może trwać nawet i 3 godziny i to bez lulania na rękach nie zaśnie jak nie ma przytulania to będzie płakał w nieskończoność.