Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i recepte na progesteron ( bo byc moze za niski) . Wszystko bylo ok wiec nastepna wizyta za dwa tygodnie i wtedy bede miala probrana krew itp.

mam pytanie do dziewczyn mieszkajacych w Anglii. Czy tez juz dostalyscie ze szpitala skierowania na badania , na ok 12/13 tydzien ciazy? Ja tez od GP dostalam termin spotkania z polozna. zobaczymy, co tez ciekawego bedzie sie dzialo. Moze ktoras z Was jest juz po...
:-)
:-)
w poprzedniej ciąży miałam tylko raz pod sam koniec a teraz już któryś raz z rzędu mnie męczy! A przecież to dopiero początek..Czesc, ja tez mieszkam w Anglii i spotkanie z polozna mialam juz w czwartym tyg. ciazy. Pobrala mi hektolitry krwi :/( , sprawdzila mocz i wypelnilysmy karte.mam pytanie do dziewczyn mieszkajacych w Anglii. Czy tez juz dostalyscie ze szpitala skierowania na badania , na ok 12/13 tydzien ciazy? Ja tez od GP dostalam termin spotkania z polozna. zobaczymy, co tez ciekawego bedzie sie dzialo. Moze ktoras z Was jest juz po...