Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fotelik to uwazam sprzet niezbedny !
Witam wszystkie Mamy czerwcowe. Jestem totalnie nowa, ale swojej córeczki też oczekuję na początku czerwca. Trochę pózno się zdecydowałam na rejestrację chociaż podglądałam czasami różne tematy z forum![]()
. Ponieważ na żelazko już patrzeć nie mogę to cieszy mnie, że już mi niewiele zostało tego prasowania. ari1997 - ja planuję przewieś Dzieciątko w beciku, bo niestety fotelika do samochodu nie kupuję, bo nie mamy auta, a przywiezie mnie ze szpitala mój tata. A co do ubranka to zgadzam się z Tau wszystko zależy od pogody w co będzie ubrane.
U nas w tym szpitalu, w którym ja będę rodziła jednym z warunków wyjścia do domu jest posiadanie fotelika samochodowego- inaczej "nie oddadzą" Ci dziecka
tu to samo!!
U nas tez bez fotelika nie wydadza ci malucha ze szpitala ..

Witam wszystkie Mamy czerwcowe. Jestem totalnie nowa, ale swojej córeczki też oczekuję na początku czerwca. Trochę pózno się zdecydowałam na rejestrację chociaż podglądałam czasami różne tematy z forum![]()

Dzisiaj zjadlam 2 ale jutro caly sloik wszamie bo dzisiaj jeszcze sa za slabe:-) A zagryzlam je....truskawkami...hehe
wy tez tak macie??? 

mam taki ucisk na pecherz ze co zakaszle albo psikne to popuszczamwy tez tak macie???
Minutka, życzę szybkiego powrotu do zdrowia :-)