Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo potem będą pobudki nocne 
Cześć dziewczynki jak samopoczucie?? Wysypiajcie się póki możeciebo potem będą pobudki nocne
U nas pogoda śliczna, chyba jest nawet cieplutko, a my siedzimy sobie w domciu i czekamy na położną która ma nas dzisiaj odwiedzić. Niestety nie wiem o której godzinie i troszkę mnie to irytuje.
A jak tam zdrówko dwupaczki??
.

He he zaraz coś nasmaruję, ale troszkę napisałam właśnie na wątku o cesarce.oj Minutka mowie ci, jak to zobaczylam to az mnie zatelepało, ale nic ni emowilam, bo tak jak mowisz chcial dobrze, ale dzisiaj patrze, a tu wytarl sie moją gabka do mycia , wybrudzil kabine ta farba, i mydelniczke !!! a tego nie da sie zdrapac !!!
ja tez zaraz ide ugotouje zupke brokulowa , ( brokuly mrozone 4,80 zl !!! zgroza jakas) a potem wezme sie za prasowanie
i czy jest juz jakis watek na ktorym Monia M opowiada jak bylo, bo taka jestem ciekawa?

Zwariowac mozna,
golenie sie kobiety w 9 miesiacu ciazy graniczy z cudem.
pozacinalam sie chyba w pieciu miejscach
mam straszny z tym klopot

ja ostatnio przycinając tu i tam tak sie wystraszyłam bo myślałam że jakiegoś krwotoku dostałam a to tylko mała ryska ;-);-).
.miłego dzionka.
Co do obiadku to ja mam dzis parzyche z mlodej kapustki z koperkiem i mlodymi ziemniaczkami mniam mniam :-) :-)