reklama
Cześć dziewczynki jak samopoczucie?? Wysypiajcie się póki możecie
bo potem będą pobudki nocne 
U nas pogoda śliczna, chyba jest nawet cieplutko, a my siedzimy sobie w domciu i czekamy na położną która ma nas dzisiaj odwiedzić. Niestety nie wiem o której godzinie i troszkę mnie to irytuje.
A jak tam zdrówko dwupaczki??

U nas pogoda śliczna, chyba jest nawet cieplutko, a my siedzimy sobie w domciu i czekamy na położną która ma nas dzisiaj odwiedzić. Niestety nie wiem o której godzinie i troszkę mnie to irytuje.
Kobietki wiecie co mi sie wlasnie przypomnialo... ze w nocy umieralam na bol krzyza i teraz on wrocil i wlasnie mnie oswiecilo ze boli mnie tak jak na okres tylko troche bardziej :-( mam nadzieje ze ni dzieje sie nic zlego i ze to jeszcze nie teraz?????????????????????????????
Witaj Monia :-)
Super ze wszystko u was gra :-)
Milego dnia i pozdrowienia :-) od dwupaczow :-)
Witaj Monia :-)
Super ze wszystko u was gra :-)
Milego dnia i pozdrowienia :-) od dwupaczow :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczynki jak samopoczucie?? Wysypiajcie się póki możeciebo potem będą pobudki nocne
Zdrówko w porządku, choć sama bym się już rozpakowała:-). Nie mogę się już doczekać tych pierwszych dni z maluchem

Pozdrowionka
Tacjana
Czerwcowa mama
oj Minutka mowie ci, jak to zobaczylam to az mnie zatelepało, ale nic ni emowilam, bo tak jak mowisz chcial dobrze, ale dzisiaj patrze, a tu wytarl sie moją gabka do mycia , wybrudzil kabine ta farba, i mydelniczke !!! a tego nie da sie zdrapac !!!
ja tez zaraz ide ugotouje zupke brokulowa , ( brokuly mrozone 4,80 zl !!! zgroza jakas) a potem wezme sie za prasowanie
i czy jest juz jakis watek na ktorym Monia M opowiada jak bylo, bo taka jestem ciekawa?

ja tez zaraz ide ugotouje zupke brokulowa , ( brokuly mrozone 4,80 zl !!! zgroza jakas) a potem wezme sie za prasowanie
i czy jest juz jakis watek na ktorym Monia M opowiada jak bylo, bo taka jestem ciekawa?

He he zaraz coś nasmaruję, ale troszkę napisałam właśnie na wątku o cesarce.oj Minutka mowie ci, jak to zobaczylam to az mnie zatelepało, ale nic ni emowilam, bo tak jak mowisz chcial dobrze, ale dzisiaj patrze, a tu wytarl sie moją gabka do mycia , wybrudzil kabine ta farba, i mydelniczke !!! a tego nie da sie zdrapac !!!

Zwariowac mozna,
golenie sie kobiety w 9 miesiacu ciazy graniczy z cudem.
pozacinalam sie chyba w pieciu miejscach
mam straszny z tym klopot
Tylko w 9 no to gratulacje!!!

A jak tam dziewczynki po wekendzie dalek trzymacie sie w kupie?

pogoda dziś taka fajna że szkoda w domciu siedzieć , więc chyba wybiore sie na jakiś mini spacerek

Tacjanko- oni juz tak chyba maja "syndrom wicia gniazda" udziela sie czasami facetom bardziej niz nam ciezarnym i pozniej tak to jest chca dobrze chca zablysnac i co i nic im z tego nie wychodzi, ja tez nie komentuje tego co sie dzieje :-) przymykam oko i mam nadzieje ze niebawem sie skonczy tzn pomysly na to co by jeszcze mozna zmienic 
Co do obiadku to ja mam dzis parzyche z mlodej kapustki z koperkiem i mlodymi ziemniaczkami mniam mniam :-) mam o tyle dobrze ze moja mama gotuje :-)

Co do obiadku to ja mam dzis parzyche z mlodej kapustki z koperkiem i mlodymi ziemniaczkami mniam mniam :-) mam o tyle dobrze ze moja mama gotuje :-)
reklama
Co do obiadku to ja mam dzis parzyche z mlodej kapustki z koperkiem i mlodymi ziemniaczkami mniam mniam :-) :-)
A co to takiego bo pierwsze słysze?