Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój gin się tym nie przejął zbytnio i stw, że to pewnie problemy z niedoborem magnezu, a dawki nie chciał zwiększać (3x1). Bardziej martwi mnie okropny ból całego przedramienia w nocy. I gdyby nie minęło to jak ja mam się zajmować niemowlakiem 24 h /dobę ? Bałabym się cokolwiek zrobić prawą ręką, bo nie mam czucia i uścisku, rzeczy same wypadają.
), ale u mnie jest już ogromna poprawa i tak jak pisałam tego typu dolegliwości powinny minąć po porodzie. I z pewnością tak będzie :-).
to mogę się mylić :-).
?Zwariowac mozna,
golenie sie kobiety w 9 miesiacu ciazy graniczy z cudem.
pozacinalam sie chyba w pieciu miejscach
mam straszny z tym klopot
Minutka- nie strasz!!!Kobietki wiecie co mi sie wlasnie przypomnialo... ze w nocy umieralam na bol krzyza i teraz on wrocil i wlasnie mnie oswiecilo ze boli mnie tak jak na okres tylko troche bardziej :-( mam nadzieje ze ni dzieje sie nic zlego i ze to jeszcze nie teraz?????????????????????????????
A jak tam dziewczynki po wekendzie dalek trzymacie sie w kupie?
) i poganiam Mala, bo jak ma mi jeszcze urosnac, to ja jej za chiny potem nie urodze 
Poprosilam tylko o ctg, bo wczoraj wieczorem mnie tak nagle zmulilo, wyc mi sie zachcialo, zygac i jeszcze biegunka mnie dopadla, dzis rano c.d. no i w sumie ctg wyszlo ok, choc do tej pory byly to u mnie zawsze proste linie, a dzis albo Mala tancowala, albo cos tam sie szykuje. W kazdym razie zrobili mi od razu caly zestaw badan, usg,przy ktorym lekarka chyba dopiero sie uczyla, bo druga ja szkolila, ale sobie na corcie choc popatrzalam dlugo i pomachala do mnie
no i w sumie wyszedl w krwi tylko maciupenki stan zapalny, wiec najprawdopodobniej sie podziebilam, a moze nawet jelitowka sie do mnie dobic probuje
mam duzo pic, dobrze jesc (a nie ma komu gotowac, bo po 5-godzinnym spacerze umieram i po zjedzeniu bulki, pol kobialki truskawek, ciacha, i suszonych jablek padlam na lozko i nic juz nie robie).

Nie widzę też symptomów zbliżającego się porodu ale przecież jeszcze nie rodziłamto mogę się mylić :-).

Trzymac sie w kupie babeczki i czekamy na czerwiec!!!!
termin mam 1 czerwca, wiec kazdy dzien czerwca to bedzie juz przenoszone, a i tak mam juz dorodna core, jak sie dzis okazalo