reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

ja właśnie wróciłam ze szkoły rodzenia, byliśmy w szpitalu oglądać porodówkę, tak średnio jezeli chodzi o sama sale porodową, ale ogólnie warunki i opieka bardzo fajnie..mile kobiety ...

a z banku dzwonila ale ona nie wie dlaczego zablokowala mi karte!!!! i ona to wyjasni i miala zadzwonic , ale telefonu do tej pory brak, jak jutro zadzwoni to jej wspólczuje... bo dzisiaj to bylam mila , ale jutro!!!! :crazy::angry::wściekła/y:

reklama
No to sie pochwale bo mój niuniuś jest już zdrowy , infekcja zarzegnana , jeszcze tylko obserwacja i w piątek lub sobote do domciu - tak mi dziś powiedziała pani doktor:tak::tak::tak: Kurde ale jestem szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D
no i oczywiście miziałam go dziś :-):-) i przybrał na wadze ma już 2700 .
Zuch chłopak z tego mojego synusia:tak:.

No a ja oczywiście piore , sprzątam , myje okna - musi być czyściuteńko padam już z nóg ale jeszcze meble wypucuje:laugh2::laugh2:.

Andzia gratuluję dobrych wiadomości! Tylko się nie przepracuj przy tym sprzątaniu - pamiętaj, że musisz oszczędzać siły, bo jak Oskar przyjedzie do domku, to raczej nie będziesz miała czasu na odpoczynek;-)

ANDZIA- cieszę się z Tobą,że dzidziuś Twój zdrowieje.
Ja też dziś "jak wariatka" wysprzątałam całe mieszkanko odkurzanie, mycie podłóg, kurze... łącznie z myciem okien!!,
bo jak zobaczyłam te pochlapane szyby od tych ciągłych deszczy, to mnie drażniło.
I do tego codziennie coś piorę, wczoraj jeszcze ręcznie przeprałam pare ciuszków na chyląco nad wanną!:rofl2:
A teraz stękam i jękam taka jestem połamana...

reklama
Po dzisiejszym badaniu wszystko mnie bolało,a teraz miałam pare skurczy i odzszedł mi czop. Ciekawe czy mnie w nocy ruszy?

Do góry