mi czop odszedł 25.05 i od tamtej pory nic sie nie dzieje:-(Po dzisiejszym badaniu wszystko mnie bolało,a teraz miałam pare skurczy i odzszedł mi czop. Ciekawe czy mnie w nocy ruszy?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi czop odszedł 25.05 i od tamtej pory nic sie nie dzieje:-(Po dzisiejszym badaniu wszystko mnie bolało,a teraz miałam pare skurczy i odzszedł mi czop. Ciekawe czy mnie w nocy ruszy?
No to sie pochwale bo mój niuniuś jest już zdrowy , infekcja zarzegnana , jeszcze tylko obserwacja i w piątek lub sobote do domciu - tak mi dziś powiedziała pani doktorKurde ale jestem szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!
no i oczywiście miziałam go dziś :-):-) i przybrał na wadze ma już 2700 .
Zuch chłopak z tego mojego synusia.
No a ja oczywiście piore , sprzątam , myje okna - musi być czyściuteńko padam już z nóg ale jeszcze meble wypucuje.

Ja ma 2 cm rozwarcia i szyjke 1,5 cm. Wiec moze to juz to.:-)mi czop odszedł 25.05 i od tamtej pory nic sie nie dzieje:-(

mam nadzieję, że gino będzie miał dla mnie lepsze wieści niż 3 tyg temu, co mała była głową w górze, bo teraz to nawet tego nie czuję... bo brzuszysko mam twarde jak kamień... cholera alem się rozgadała...

Nie powiem żebym nie miała cykora,ale oprócz skurczy nic się nie działo.
Ja ma 2 cm rozwarcia i szyjke 1,5 cm. Wiec moze to juz to.:-)

Za Ciebie też trzymam kciuki, wiem jak bardzo chciałabyś miec już córeczkę po tej stronie...ale to już naprawdę lada dzień