Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja sobie zaklepałam indywidualną salę porodową, która jest dość fajnie izolowana od reszty porodówki, więc mam nadzieję, że będzie wolna! W ogóle muszę powiedzieć, że byłam pod wrażeniem tej sali - dużego jasnego pokoju, z meblami z jasnej skóry i łazienką. Mam nadzieję, że mój poród to będzie dobrze ulokowana kaska![]()
Przepraszam, że poczułyście się urażone... chociaż tyle że jest jeszcze do kogoś buzię odezwać... jak Wam to przeszkadza, przykro mi... i jeszcze raz przepraszam.
Aha i miałam swego czasu (przy okazji pierwszego porodu) na ten temat następującą refleksję. W tej trudnej, bolesnej skądinąd sytuacji kobiety zachowują się różnie. Jedne krzyczą inne płaczą jeszcze inne wyzywają i rzucają "mięsem", mam wrażenie, ze nie zależy to od poziomu odczuwanego bólu a wyłącznie od kultury osobistej. W tej sytuacji wychodzi jaki ktoś jest na codzień, puszczają wodze...
... tu pytanie do mamus, kiedy wam odszedl czop? bo mi chyba cos odeszlo ale nie bylo jakos zabarwione krwia tylko takie jasne?
carmi co tam jak tam ? jak Niunia ?
choc jak ma wstac w srodku nocy, to mine ma tega 
witam sie i ja
pogoda u mnie kiepska.samopoczucie tez gorsze,kloje mnie w srodku nie wiem czy to ta moja szyjka sie tak skraca i to dlatego,nie wiem czy to skurcze?krzyz tez juz czesciej pobolewa,brzuch tez momentami jak na miesiaczke.
, mam takie objawy jak Ty. Jedno się u mnie zmieniło ostatnio mam brzuch nisko, jak siedzę to normalnie leży na kolanach.