Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj to ja coś czuję, że ze mnie to się takie chamidło na porodówce wyrwie, że będą mnie tam dłuuuuugo wspominali;-)

Kurw nie rzucalam, a i meza nie opierniczalam, wrecz przeciwnie i ciesze sie ogromnie, ze byl z nami. Choc polozna moja mowila mi juz wczesniej, ze z moim charakterem nie mam co sie obawiac, ze bede wyzywac wszystkich w kolo, bo tak jak pisze Inja, jest to zalezne od kobiety.Tusieńka ukróci się to, ograniczę tu wizyty znowu do minimum, bo nie lubię być tam gdzie mnie nie chcą... już wystarczy, że tu gdzie przebywam jestem intruzem i mnie to przytłacza...

Tusieńka ukróci się to, ograniczę tu wizyty znowu do minimum, bo nie lubię być tam gdzie mnie nie chcą... już wystarczy, że tu gdzie przebywam jestem intruzem i mnie to przytłacza...
Jakoś mi się nie wydaje Tusieńka;-):-)
Chyba mnie jeszcze nie znasz;-)Oj to ja coś czuję, że ze mnie to się takie chamidło na porodówce wyrwie, że będą mnie tam dłuuuuugo wspominali;-)
.też mam nadzieję ze bedzie wolna..jedna dla ciebie a druga dla mnieAgata, gdyby mnie ktos pytał o zdanie, to wolałabym krzyków nie słyszeć - dopiero pierwszy krzyk mojej córeczki![]()
Ja sobie zaklepałam indywidualną salę porodową, która jest dość fajnie izolowana od reszty porodówki, więc mam nadzieję, że będzie wolna! W ogóle muszę powiedzieć, że byłam pod wrażeniem tej sali - dużego jasnego pokoju, z meblami z jasnej skóry i łazienką. Mam nadzieję, że mój poród to będzie dobrze ulokowana kaska![]()
a ja na razie oswajam sie ze szpitalem jezdzac co 2 dni na ktg..ale nic konkretnego sie nie dzieje..skurcze dochodxza do 40 % wiec słabe jeszcze

.

przy Majce było mnie słychac dopiero przy partych, nawet położne mnie chwaliły z tego powodu.. no po prostu chodzaca subtelnosc;-)![]()