Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) bez konsekwencji
bo jakoś żadnych objawów, byłam wczoraj wieczorem na ktg, akurat w trakcie burzy, ale na porodówce było akurat po wszystkim 3 babki urodziły do burzy, więc leżałam sobie w całkowitej ciszy bo położna wyciszyła nawet aparat
, zobaczyłam chociaż odnowioną salę do rodzinnego porodu i wiecie co dominuje nasz forumowy ulubiony motyw kubuś puchatek z tygryskiem
.
-wiem,że człowiek ma prawo do odpoczynku, ale jak na złość umówił sie ze mną na poród, a teraz kicha i chodź tu człowieku całą ciążę prywatnie
Ostanio humor nie najgorszy, oprócz tego,że mój gin zapowiedział,że od poniedziałku wyjeżdza i nie będzie go do końca miesiąca-wiem,że człowiek ma prawo do odpoczynku, ale jak na złość umówił sie ze mną na poród, a teraz kicha i chodź tu człowieku całą ciążę prywatnie
![]()
na piatek i był ze mną do 12 bo kończył dyżur a juz sam poród obsługiwała inna lekarka...więc prawie zdarzyłam...i tak to był cud, ze akurat zaczełam w piatek o 5 ..... przynajmniej załatwił mi super salę i pogonił babeczki...dodam tylko,że mam wystawione zwolnienie do terminu i tylko tyle informacji, że w razie potrzeby na ktg i 7 dni po terminie do szpitala-wyczerpujące wiadomościech gumisia to nie dziwie się, że humor masz popsuty ..mój gin niestety przy porodach prywatnych niechętnie asystuje a dyżur ma tylko raz w tygodniu w szpitalu-w piatek...z wiki udało mi sie trafićna piatek i był ze mną do 12 bo kończył dyżur a juz sam poród obsługiwała inna lekarka...więc prawie zdarzyłam...i tak to był cud, ze akurat zaczełam w piatek o 5 ..... przynajmniej załatwił mi super salę i pogonił babeczki...
, ale wnerwiłam się i zapisałam jeszcze do niego na konsultację na jutro-to się zdziwi taki był pewny że urodzę to jego urlopu
, ale w sumie mam czas do poniedziałku

Nawet, jak by mnie teraz zaczęło wyginać, to raczej do północy nie zdążę. Także obraziłam się i nie rodzę co najmniej do poniedziałku! 
też mam nadzieję ze bedzie wolna..jedna dla ciebie a druga dla mniea ja na razie oswajam sie ze szpitalem jezdzac co 2 dni na ktg..ale nic konkretnego sie nie dzieje..skurcze dochodxza do 40 % wiec słabe jeszcze

myslałam ze sie spotkamy na madalinskiegoMoja sala zaklepana w Bielańskim
A skurcze miałam ostatnio po 80% i jakoś się uspokoiły![]()

ale moze i dla ciebie lepiej ze nie
nie bedziesz musiała słuchac moich krzyków

A skurcze miałam ostatnio po 80% i jakoś się uspokoiły![]()