reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

Witam dalej w dwupaku!
Dziś się chyba tak jak Wy wybiore na KTG- mam nadzieje,ze usłyszę coś pocieszającego np. poród blisko :p
A tak poza tym teraz dobra pora dla mnie na rodzenie,bo mój S nie chodzi do pracy na nocki-bo ma ponad tydzień szkolenia-więc w nocy nie jestem sama.
Teraz wybiorę się na małe zakupy- kupię rybkę na obiad i czekam,aż on wróci,zeby go zaciągnąć do szpitala.
Wyjątkowo długo dziś spałam- więc gotowa jestem na wszystko :)

reklama
witam i ja

u mnie sloneczko swieci az samopoczucie lepsze i chce sie cos robic,tylko jeszcze nie wiem co,musze zaraz jakies zajecie wynalezc sobie.nocka nieprzespana,wiercilam sie jak nie wiem.krzyz bolal i brzusio ale teraz juz lepiej.

to ja tez się witam:-)

Niestety u mnie też cisza:sorry:, chodzę i chodzę i nic, dziś u nas jest gorąco i duszno, ciepełko to ja lubię ,ale niestety nogi puchną:wściekła/y:, Mały się rozpycha ale to i dobrze, przynajniej wiem że wszystko ok no i jak się do dziś nie zdecydowaół to niech czeka do środy, bo jutro zakończenie "zerówki" u Miśka-będą występy, chciałabym być z nim, będzie recytował wiersz:-)-tak sie cieszę,że idzie już do szkoły

Witam w ładny poniedziałek.
Mam nadzieję że się sprawdzi powiedzenie - jaki poniedziałek taki cały tydzień. Bo dziś u mnie tak spokojniutko i milutko. :-)
Byłyśmy na naszym pierwszym spacerku :tak:
Tak to się można odprężac :-D

Okna pomyte,firanki i zasłony pozmieniane,w domku wysprzątane :-). Teraz tylko czekać aż coś się ruszy,mam nadzieje że Kubuś postanowi wyjść :-).Już chyba bardziej zachęcić go nie mogę ;-).

Czesc dziewczynki!!

U nas pogoda przepiekna,wlasnie wybieramy sie na trzeci w zyciu spacerek Gabrysi,mala grzeczniutka na razie tylko je i spi,a i tak jakos na nic czasu nie moge znalezsc,bo walcze z nawalem mleczka,nic tylko karmie i sciagam,:-)mam nadzieje ze za pare dni wszystko sie ureguluje,:-D:-D

No i jestem z powrotem :)))))))))))))))))))))))
Dzidzia się nie spieszy...kolejne ktg w środę :)))) Zajebiście :))) Jedyny "+" to ze jest wszystko w porządku :) Rozwarcie na 1 palec - to już postęp!!! a do 10go cm jeszcze 9cm - hahaha
Chyba wykupie abonament na noclegi w szpitalu :))))

Poza tym oki...

Ostatnia edycja:
No kochaniutke ja juz po KTG :-)
Tetno dzidzi Ok chociaz sie zmartwilam bo po zapisie lekarz wzial ten zapis i powiedzial ze musi skonsultowac z innym lekarzem mialam serce w gardle zanim wrocil :p
Na szczescie wszystko gra. Odebralam swoj wypis z porodowki, mam sie stawic 8 dni po terminie jak nic sie nie ruszy samo. A w czwartek nastepne KTG.

Milego wieczorku :-)

reklama
Do góry