• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2009

Dorotko z tego co piszesz to skurcze przepowiadające :)))
Ja miałam takie w zeszłym tygodniu przez trzy dniu co jakąś godzinę, ale na dzien dzisiejszy cichosza :) Teraz to się spodziwam tych zaczynających się mniej więcej od 10 min :))))

reklama
:-(Dorotka mnie bolał brzuch tak jak przed miesiączką, zwijałam się poprostu. Brzuch jak kamień, i co chwilę w kibelku ale na siusiu, a właściwie to nie wiem czy to kapanie to siusiu czy wody. I mały jakieś akrobacje robił cały czas. Narazie siedzę idę na 11 do fryzjera i staram się nie panikować.

Witam się i ja :-)

Kurcze tyle już mamy nowych mamusiek, wiele z Was odczuwa jakieś skurcze a u mnie cisza ...
Owszem ciągnie mnie brzuch i czasami odczuwam dyskomfort jak boli jak na miesiączkę, ale w sumie nic pozatym .... hmmm chyba zamknę listę czerwcówek... albo zacznę lipcówki ;-)

Pozdrawiam...

Kochane melduje sie z domu niestety nie wypuscili mnie po 6 godz ze szpitala a o dzisiejsze wyjscie tez musialam walczyc z małym wszystko ok ja stracilam troche wiecej krwi i dlatego chcieli mnie przetrzymac do pon Jak sie pozbieram to napisze troszke wiecej ..

Kochane melduje sie z domu niestety nie wypuscili mnie po 6 godz ze szpitala a o dzisiejsze wyjscie tez musialam walczyc z małym wszystko ok ja stracilam troche wiecej krwi i dlatego chcieli mnie przetrzymac do pon Jak sie pozbieram to napisze troszke wiecej ..

Witaj spowrotem, wszystkiego dobrego dla ciebie i maluszka!!!!

A ja sie witam tylko jakos weny na pisanie brak ale fajnie sie was czyta i miło widziec kolejne rozpakowane.
U nas pochmurno i zaczyna padac wiec pogoda nie nastaja za bardzo pozytywnie a do tego ten weekend zostaje sama mój S nie przyjedzie za duzo pracki mu sie zebrało i weekend spedzi w pracy.....no chyba zebym na porodówke pojechała to zostawi wszystko i przyjedzie ale na to , to sie póki co nie zanosi....

Miłego dnia zycze dziewczynki i udanego weekendu.....:-)

Super ze juz w domku jestes, odpoczywaj.

A ja czuje sie dzis tragicznie , nogi jak banki, swedza, głowa boli i na dodatek mam stres bo mała jakos sie nie rusza od rana moze z 2 ruchy czułam jak sie nie poprawi to wieczorem jade do szpitala zeby zobaczyli co i jak.

Agatko, gratulki kochana, wydobrzej na spokojnie...
Irko, mnie gino mówił w czw, aby od 9 do 21 zapisać 10 ruchów... więc nie martw się, jeszcze się maleńka rozbryka :-D
Pixelko. co będzie to będzie... kiedyś musi wyjść ;-)
Minutka, truskawki o 6 - zwariowałaś babo :-D:-D a 9.06 bardzo chętnie biorę na siebie :-) moje święto, ale chętnie się za ciebie rozdwoję :-D i wcale się nie pogniewam :-D

Ostatnia edycja:
witam sie i ja choc to zaraz poludnie

Agatko gratulacje,odpoczywaj sobie
wczoraj wieczorem troche sie wystraszylam bo brzuchol zrobil mi sie twardy jak kamien i napiety jak cholera,dobrze ze mala sie ruszala bo pewnie bym wyladowala w szpitalu dla pewnosci.noc nie przespana co 1,5 godz musialam latac do wc na siusiu jak nigdy.ale dzis juz lepiej i niech tak bedzie bo jeszcze mamy troche czasu do rozpakowania.choc mowie ze jak mala sie wczesniej pchala tak teraz po tych lekach co mnie faszeruja to jeszcze sie zaklinuje :-D

adapterek- ja juz od dobrego tygodnia lozeczko mam na tip top ubrane :-)
lenka- no widzisz kochana nie zdecydowana ta mala gadzinka sama nie wie kiedy
i czego chce hehehe.. :-D
agatko- super ze jestescie juz w domu :-) szybkiego poworotu do formy :-)
ewunia- a co mialam zrobic jak mnie naszlo???? :-D i na fasolke znowu ale cholera
dasz wiare ze nadal po 16 zl ;/ SKANDAL !!!!

A ogolnie to jezeli o mnnie chodzi to na wkladce mam jakies rozowawe pasemka nie wiem czy to krew czy skad to sie wzielo???? hmmm.................

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry