Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
co najgorsze to cały czas się czuję jak bym miała dostać @, ból brzucha i piersi nabrzmiałe... pragnę mieć już fasolkę i dołączyć do Was, Czerwcowych Mam!

moge zadac pytanie do zafasolkowanych?? ile macie lat ?? bo ja chyba najstarsza tutaj a tak z ciekawosci pytam moze jest jeszcze mamusia po 30 ?!![]()

zdec i kasiek 1983 a my to widzę tak w ciąży ja byśmy się umówiły i nie bój się bo maleństwo czuje przecież Twój stres

hej! wiem ze musze byc silna ale nie wie jak dam radeJak to jest możliwe? Tak po prostu Was zostawił? Rozmawiałaś z nim? Może był chłopak w szoku... bardzo mi przykro, ale jeszcze się nie poddawaj, może przemyśli i wróciGłowa do góry, musisz być teraz silna dla Twojej fasolki i dla Twoich dzieciaczków
hej! wiem ze musze byc silna ale nie wie jak dam rade( ON wyprowadzil sie mowiac ze nie chce tego dziecka ,podobno jest u mamy sama nie wiem czy powiedziec jego mamie i straszej siostzre czy poprostu odczekac ...