Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
matrymonialny to juz w lozku lezy, potrzebuje do smieci, zakupow i ogolnej pomocyJak chcesz jakiegoś wynająć, to słyszałam że w wielu miastach działają już takie firmy jak "Mąż do wynajęcia".
Przyjdzie, naprawi wszystko co będzie trzeba. Tylko wbrew nazwie nie świadczą usług matrymonialnych![]()

Lencja- jak masz po drodze gdzieś Sowę to kup sobie torcik chałwiowy- nowość u Sowy, jest pyyszny, tylko taaaki słodki![]()
Też brałam Bromergon dwa razy dziennie. Ale mi to w szpitalu przepisali. Pielęgniarka również pokazywała mi jak wiązać bandaż na piersiach, mówiła że to bardzo ważne jeżeli nie chce się mieć zastoju w piersiach. Dlatego dziwi mnie to że Tobie tego nie kazano robić
Moja mama straciła bliźniaczki też podobnie do mnie w okolicach 30tygodnia, jakieś 35lat temu i też jej już wtedy kazali obwiązywać, dlatego mnie z tym tak strasznie goniła, bo wiedziała co to znaczy ból przy zastoju pokarmu.
A wy na rachunku nie macie pozycji - pobranie krwi? Ja zawsze mam, w Dolmedzie - 5zł, w Diagnostyce - 3 zł.zdec 5zł za pobranie krwi??????????
Ja płacę za wizytę z badaniem i USG 100zł u poprzedniej płaciłam za to samo 90zł
Ty 170???? to jakaś paranoja,ocipieli do reszty.

) recepty, cytologia też była w tej cenie, nie dopłacałam jak była pobierana. Wizyta ok. 30 min
ale było warto zdecydowanie :-):-)Kurcze 30zł za USGU mnie wizyta 50zł (od wielu lat tak samo) USG 30zł, cytologia 20złco do badań to dokładnie nie pamiętam ale morfologia napewno 7 zł a mocz badanie ogólne 6 zł
![]()

To prawie jak za darmo. Dobrze że ja tak nie mam, bo bym latała oglądać małą co dwa tygodnie