reklama

Czerwiec 2010

hefi-o ta fotke chodzi a czemu nie ma pod nią lubie cię to niewiem może trzeba wejść od nowa na strone trollbeads na facebooku:baffled:

Pisałyście o tej kaszce hipp ja miałam ze starszą tak że jak zaczełam to dawać to innej kaszki nie chciała więc teraz jeszcze zośce nie dawałam za to jak dałam owocki hippa z jogurtem to też innych nie chce tylko te chyba naprawde coś tam dodają:happy:

reklama
Izia - ale super ten kuferek na zdjęcia, chyba się sama skuszę bo nie mam jeszcze ślubnego albumu ;)

Ewelinka
- ja też nie mogę głosować, wydaje mi się że trzeba być znajomym tej stronki trollbeads i wtedy dopiero można głosować

edit: dzięki Hefi... Ewelinka, już głos oddany ;)

Ja kaszke robie sama z kaszy jaglanej i platkow owsianych (zmielonych) i dosladzam miodem. Basia to uwielbia.
Zadziwnijace jaka moja corka jest grzeczna :)
Teraz spi wiec pedze robic spagethi na obiad :)
Wciaz sobie udowadniam ze radze sobiebez tesciow!
I wiecie - jestem z tego bardzo zadowolona :)
Milego dnia.

Jak znajdziesz sposób na namówienie do biadków to się ze mną podziel bo u mnie też obiadki sa ble i fuj, jak wepchnę kilka łyżek to sukces za to kaszki disney, hipp, danonki i inne serki i jogurty wcina ile wlezie...mleko przechodzi tylko na śpiocha i to ostatnio tez nie zawsze...ja mam w domu zapas kaszek (gotowych bo te na mm też mu nie idą) serków i jogurtów bo inaczej by mi dziecko zaczęło znikać.
jak tylko znajdę to się podzielę, ale to nie takie proste, bo mój je wszystko co nie jest obiadem, nawet moje kanapki, a było juz tak pięknie że potrafił zjeść cały mały słoiczek, teraz zwalam to na zęby i biorę na przeczekanie

izia fajne te kuferki
ewelinka zagłosowane

U nas po podaniu syropu wymiotowaął więc dodawałam do mleka;(

no jakby wymiotował to miałam zostać przy czopkach ale u nas to się nie zdarzyło, wogóle mam wrażenie ,że jakiś lekoman z niego:szok: cokolwiek dostaje jest zadowolony...tylko nie lubi jak wodą morską psikam do noska

ewelinka
zagłosowałam ale z konta męża, bo się nie wylogował i tak wyszło:-p później z mojego jeszcze zagłosuje

Dzięki za głosiki:-)kurcze jedno ma juz sześćdziesiąt pare głosów i tak niemam szans pewnie bo skad tu tyle głosów wziąć:baffled:

Ale mam katar masakra jakaś nos zapchany oby małej nie zarazić:no:

jak tylko znajdę to się podzielę, ale to nie takie proste, bo mój je wszystko co nie jest obiadem, nawet moje kanapki, a było juz tak pięknie że potrafił zjeść cały mały słoiczek, teraz zwalam to na zęby i biorę na przeczekanie

izia fajne te kuferki
ewelinka zagłosowane

Mam przepis na pyszny obiadek :) Basia go ostatnio je caly czas :) cale 180 ml :) tyle jej daje, zzeby zjadla po 3 godzinach nastepny posilek, bo jak zje wiecej to nie chce nic jesc za 3 godziny.

reklama
to mój łobuziak dzisiaj nowy folder 125.jpgnowy folder 135.jpgnowy folder 134.jpgnowy folder 127.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry