Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem jak ale jak przyjechałam z zakupów to mój mąż blady ze stresu a Jas płacze... Zdjęłam pieluszkę by podac czopek bo myslałam że zęby a tutaj cała pupa czerwona!!! Prawdopodobnie było tak że była kupa w trakcie spania lub tuż przed i przespał się trochę i gotowe... Teraz śpi bidulek umęczony na golasa pod stertą ręczników bo nie mamy ceratkiPerfecta a czemu tak sobie pupcie odparzyl, rozwolnienie? Oby szybko przeszlo
Zaraz wkleje przepis na watku
a moze maka ziemniaczana?nam pomagaNie wiem jak ale jak przyjechałam z zakupów to mój mąż blady ze stresu a Jas płacze... Zdjęłam pieluszkę by podac czopek bo myslałam że zęby a tutaj cała pupa czerwona!!! Prawdopodobnie było tak że była kupa w trakcie spania lub tuż przed i przespał się trochę i gotowe... Teraz śpi bidulek umęczony na golasa pod stertą ręczników bo nie mamy ceratki![]()
Jak wróciłam to pół godzinki musiałam go nosić bo nie chciał mnie wypuscić , nawet rąk nie zdażyłam umyć... Pierwszy raz tak płakał bidulek... Troszke mu złagodziliśmy ból i zrobił kupke i znów się zaczęło... Na szczęście to 3 i ostatnia bo robi po 3 dziennie. Oj Kocham tego mojego syna ponad życie...

ty lepiej sie przyjżyj tym spodniom bo ja prze cobre to już tylko maryśke na nich widze

:-):-):-):-)