reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Lencja ja tez mam zawsze ten problem kiedy pieczemy chleb- zawsze zjadam za duzo bo ciezko przestac
wyglada rewelacyjnie, robilas drozdzowy czy na zakwasie?
maz obiecal ze jutro piecze orkiszowy

Witam

Perfekta jak pupa lepiej juz? zakupy udane naprawde

Asia masz madrego meza i tego sie trzymaj a rada Perfety jest bardzo dobra wycofaj sie i wyluzuj jak czujesz ze bedzie zle

Zyrafka u nas tez wyrywanie sie na widok czego zblizajacego sie do nosa. Na poczatku go to bawilo teraz juz nie

Cobra mysle ze miejscowa poligrafia mogze byc najtansza sprawdz ich oferte

KasiaMar witaj

Koniczynka dalej szukamy...

Ja dzis znow zrobilam zapas zupek rosolek pomidorowka brokulowa i barszczyk i znow czesc sloiczkow nie chwycial macie na to jaks rade?

zyrraffka Nosek czyszczę wedle potrzeby, jak słyszę, że się małej w nosku "kotłuje" i samo nie wypływa. Mała drze się i wyrywa jak opętana, a sąsiedzi pewnie już myślą o nasłaniu na nas opieki społecznej:-( Tylko 2 razy obyło się bez krzyku, jak "na śpiocha" odsysałam.
Najlepsze życzonka dla Martynki i Kubusia!!!!
ewelinka :-(
[*]
cobra kolega P. się zajmuje takimi rzeczami. Śmiechowa czapka:-)
perfecta Biedny Jasiek :-( Na pocieszenie ma za to śliczne ciuszki:tak:
A ja do tej pory nie kupiłam małej ani jednego ubranka:szok: Wszystko dostałam:-)
kajdusia Niektóre przepisy są niepojęte :-(Małgosia też zaplanowała wieczór przy piwku?:-D Wcześnie zaczyna imprezować:-D

P. się gdzieś włóczy po nocy:dry: A on najbardziej z nas chory :dry:

Milka Może powkładaj do woreczków do mleka i zamroź?

Ostatnia edycja:
reklama
O matko i córko! Ale ty Lena jesteś śmieszna! "bo ciebie nie lubią a mnie lubią".... straaaaaszne.... normalnie z żalu i smutku płaczę po nocach!!! :szok::-):-):-):-)

Już nawet normalnie nie można odpisać nikomu na tym forum, nie można się wypowiedzieć kiedy ma się coś do powiedzenia naprawdę tylko trzeba codziennie pitu pitu z koleżankami, w przeciwnym razie w odpowiedzi dostaje się kilka złośliwych postów i ignora. suuuuper :)

Do tej pory się nie wtrącałam ale dzisiaj mam chyba jakiś emocjonalny dzień wiec....

Magda sęk w tym, że Ty nie odpisujesz normalnie.
Nie wiem czemu nie chcesz zauważyć tego, że nie jesteś na tym wątku mile widzianą osobą i ze większość dziewczyn nie chce ani czytać tego co piszesz ani odpisywać na to co piszesz.
I wiesz ja jestem na tym forum już sporo czasu i właśnie na tym jak to napisałaś pitu-pitu polega jego funkcjonowanie.
Tworzy się pewna społeczność, jakaś zażyłość miedzy ludźmi, tworzą się nawet przyjaźnie tak jak właśnie tutaj jest. Tym czasem Ty wpadasz nie chciana co jakiś czas i sprawiasz, ze nawet taka osoba jak ja, która udziela się rzadko czuje się przykro czytając co a właściwie w jaki sposób piszesz.
Po co to robisz? Mam wrażenie że sprawia Ci to przyjemność,że Twoje słowa wywołują "dyskusje", sprawią komuś przykrość a wtedy Ty możesz popatrzeć ile dziewczyn stanie w obronie urażonej przez Ciebie osoby.
Ja wiem, że jest to otwarte forum, że w tym kraju panuje wolność słowa i każdy może wypowiedzieć swoje zdanie ale skoro prosisz sama o czytanie ze zrozumieniem to zacznij najpierw od siebie.Skoro dziewczyny jasno,wyraźnie, krótko i zwięźle piszą ze nie chcą zebyś sie tu udzielała to czemu tego nie rozumiesz i na przekór wszystkim i chyba też złośliwie nadal piszesz?
Daj wiec już spokój i naprawde jeśli dziewczyny Cię tu nie chcą i nie maja ochoty z Tobą korespondować to przestań się tu udzielać.
Na forum jest dużo innych wątków na których możesz wyrazić swoje zdanie i opinie na dany temat,że nie musisz robić tu zamętu.
I uwież mi wcale nie trzeba w takiej sytuacji biec na skargę na Ciebie do administracji, bo admini sami czuwają na bierząco nad tym co tu się dzieje. Wątpie żeby administracja czekała z zareagowaniem na Twoje zachowanie, Twoje docinki i złośliwości do momentu aż wszystkie dziewczyny piszące tutaj włączą "ignora" na Twoja osobę.

Do góry