reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

wITAM.

nie popisze za duzo dziś, ponieważ zaraz wychodzimy . i tylko napisze zemoim zdaniem najlepsze na odparzenia jest maść CLOTRIMAZOLUM!!! U NAS TYLKO ONA SIE SPRAWDZIŁA!!!!!! milego weekndu życze...:***:happy2:

reklama
Ale ta maść jest grzybobójcza...a odparzenie to chyba głównie maceracja naskórka wywołana drażniącym działaniem moczu i kału. Wydaje mi się że lepszy będzie tormentiol ewentualnie sudocrem

Miałam się nie wtrącać ale musze niestety:( bo wchodzę tutaj po to by się zrelaksowac a nie się denerwować.
Madziu - Przepraszam ale chyba oceniasz subiektywnie całą sytuacje! KasiaJ zwróciła uwagę że twój zwrot jest wyniosły i poczuła się dziwnie , tak jak większość z nas! Wcześniej już tez miałas spięcie na bb ze względu na ton swoich postów. Ja osobiście zawsze uważam je za wyniosłe i nie przyjmujące jakichkolwiek innych możliwości , poza tą która jest w nich napisana. Co do dobrej rady to ja sie wystraszyłam , bo akurat tak się składa że jesteśmy przed badaniami moczu i od wczoraj nie jestem w stanie pozbyć się złych mysli! Wiesz można przestrzec w delikatny sposób... to taka rada na przyszłość!
Co do Lenki to chciałam zauważyć że to Ty wywołałaś Ją w brzydki sposób zresztą jak dobrze pamiętam zazwyczaj kierujesz swoją niechęc w jej strone , pomimo braku zaczepek! A potem krzyczysz jaka to Ona śmieszna... To chyba nie jest w porządku! Nie sądzisz??? Generalnie odnoszę wrażenie że pojawiasz się tutaj i tylko czekasz aż ktoś Ci zwróci uwagę bo poczuł się urażony Twoim postem... To takie dziwne zrozumieć że dobrze się tutaj bawimy i wzajemnie wspieramy? Wyprzedzając tekst który na pewno się zaraz by pojawił o "koleżaneczkach, kółku" czy czyms innym chciałabym zauważyć że ja na bb nie jestem od początku , ale staram się zawsze pisać w sposób obiektywny i taktowny!
Przepraszam za chwilę prywaty ale zdecydowanie wolę dobrą atmosferę od złej!

O matko i córko! Ale ty Lena jesteś śmieszna! "bo ciebie nie lubią a mnie lubią".... straaaaaszne.... normalnie z żalu i smutku płaczę po nocach!!! :szok::-):-):-):-)

Już nawet normalnie nie można odpisać nikomu na tym forum, nie można się wypowiedzieć kiedy ma się coś do powiedzenia naprawdę tylko trzeba codziennie pitu pitu z koleżankami, w przeciwnym razie w odpowiedzi dostaje się kilka złośliwych postów i ignora. suuuuper :)
Słuchaj czy ja ostatnio odpisywałam na Twoje posty???
Jestem pewna że nie także wrzuć na luz i nie poruszaj mojego tematu!!!!!
Wiesz nie odp na Twoje posty i ignor poprostu daja dużo do myślenia...a wydaje mi się , że nikt nie chce ppisać z Tobą....stąd właśnie olewka Twojej osoby!!!!!

O matko i córko! Ale ty Lena jesteś śmieszna! "bo ciebie nie lubią a mnie lubią".... straaaaaszne.... normalnie z żalu i smutku płaczę po nocach!!! :szok::-):-):-):-)

Już nawet normalnie nie można odpisać nikomu na tym forum, nie można się wypowiedzieć kiedy ma się coś do powiedzenia naprawdę tylko trzeba codziennie pitu pitu z koleżankami, w przeciwnym razie w odpowiedzi dostaje się kilka złośliwych postów i ignora. suuuuper :)

nie wiem czy ty nie zauważasz ze działasz ludzią na nerwy;-)jest nas tu kilkadziesiąt ,piszemy ze soba od wielu miesięcy i nie mamy zadnych problemów,a ty wyskakujesz jak filip z konopi raz na jakis czas i siejesz zamęt ! jesli praktycznie nikt tu nie chce z toba pisac to nie z nami jest cos nie tak tylko z tobą, my sie swietnie dogadujemy, ty natomiast walisz jakimis głupimi tekstami, użalasz sie nad sobą, wywołujesz konflikty - dziewczyno znajdz sobie inne zajęcie bo tu juz przynudzasz - ciagle to samo!!

Witajcie
Oj tu znowu nie jest za miło, oj szkoda szkoda....
Kajdusia - ja też czekałam na 13-tkę i się nie doczekałam... Tłumaczenie u mnie w szkole jest takie samo jak u Ciebie, niestety..
Aisa - bardzo mnie Twój post ucieszył
kasiamar - witaj na forum, pisz z nami jak najczęściej, pewnie ciężko będzie Ci się na początku wbić w tematy ale jak tylko będziesz chciała to z pewnością dasz radę
Perfecta - po pierwsze mądrze napisane, po drugie super łowy, bidulka Jaś - niech mu minie jak najszybciej
A ja niedawno wyjęłam z piekarnika chleb i zjadłam już o zgrozo 3 kromkę tak mi smakuje:)
Ma któraś ochotę na kawałek?
chlebek.jpg

Witajcie
Oj tu znowu nie jest za miło, oj szkoda szkoda....
Kajdusia - ja też czekałam na 13-tkę i się nie doczekałam... Tłumaczenie u mnie w szkole jest takie samo jak u Ciebie, niestety..
Aisa - bardzo mnie Twój post ucieszył
kasiamar - witaj na forum, pisz z nami jak najczęściej, pewnie ciężko będzie Ci się na początku wbić w tematy ale jak tylko będziesz chciała to z pewnością dasz radę
Perfecta - po pierwsze mądrze napisane, po drugie super łowy, bidulka Jaś - niech mu minie jak najszybciej
A ja niedawno wyjęłam z piekarnika chleb i zjadłam już o zgrozo 3 kromkę tak mi smakuje:)
Ma któraś ochotę na kawałek?
Zobacz załącznik 331678

Ja mam wilką ochotę;)

reklama
Do góry