Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Słuchaj czy ja ostatnio odpisywałam na Twoje posty???O matko i córko! Ale ty Lena jesteś śmieszna! "bo ciebie nie lubią a mnie lubią".... straaaaaszne.... normalnie z żalu i smutku płaczę po nocach!!!:-):-):-):-)
Już nawet normalnie nie można odpisać nikomu na tym forum, nie można się wypowiedzieć kiedy ma się coś do powiedzenia naprawdę tylko trzeba codziennie pitu pitu z koleżankami, w przeciwnym razie w odpowiedzi dostaje się kilka złośliwych postów i ignora. suuuuper![]()
O matko i córko! Ale ty Lena jesteś śmieszna! "bo ciebie nie lubią a mnie lubią".... straaaaaszne.... normalnie z żalu i smutku płaczę po nocach!!!:-):-):-):-)
Już nawet normalnie nie można odpisać nikomu na tym forum, nie można się wypowiedzieć kiedy ma się coś do powiedzenia naprawdę tylko trzeba codziennie pitu pitu z koleżankami, w przeciwnym razie w odpowiedzi dostaje się kilka złośliwych postów i ignora. suuuuper![]()

Witajcie
Oj tu znowu nie jest za miło, oj szkoda szkoda....
Kajdusia - ja też czekałam na 13-tkę i się nie doczekałam... Tłumaczenie u mnie w szkole jest takie samo jak u Ciebie, niestety..
Aisa - bardzo mnie Twój post ucieszył
kasiamar - witaj na forum, pisz z nami jak najczęściej, pewnie ciężko będzie Ci się na początku wbić w tematy ale jak tylko będziesz chciała to z pewnością dasz radę
Perfecta - po pierwsze mądrze napisane, po drugie super łowy, bidulka Jaś - niech mu minie jak najszybciej
A ja niedawno wyjęłam z piekarnika chleb i zjadłam już o zgrozo 3 kromkę tak mi smakuje
Ma któraś ochotę na kawałek?
Zobacz załącznik 331678