Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej,
nie będę oryginalna jak znów napiszę ze nocka nie przespana, Mały cały czas ma katar i kaszel, dzisiaj ten kaszel jest taki bardziej duszący, z noska mu wszystko spływa do buzi i przez to się dusi i już dwa razy zwymiotował :/ gorączki nie ma i nie wiem co robić, nie wiem czy iść z nim do lekarza bo jak tylko pomyslę jak znowu sie bedzie darł u lekarza to aż mi się nie chce ;/
co do rowerków to własnie jestem na etapie szukania i muszę coś wybrać bo chrzestna zadeklarowała się ze kupi na roczek
hej,
nie będę oryginalna jak znów napiszę ze nocka nie przespana, Mały cały czas ma katar i kaszel, dzisiaj ten kaszel jest taki bardziej duszący, z noska mu wszystko spływa do buzi i przez to się dusi i już dwa razy zwymiotował :/ gorączki nie ma i nie wiem co robić, nie wiem czy iść z nim do lekarza bo jak tylko pomyslę jak znowu sie bedzie darł u lekarza to aż mi się nie chce ;/
co do rowerków to własnie jestem na etapie szukania i muszę coś wybrać bo chrzestna zadeklarowała się ze kupi na roczek

hej,
Od kilku dnio znowu ma lęk separacyjny i nie mogę odejść od niego na chwilę bo zaraz płacz, mam nadzieję, ze mu szybko minie bo już czuję się lekko sterroryzowana![]()
czuje się jakbym miała własnego ochroniarza albo fana

My nie kupujemy takiego rowerka :-)
Super dzieciaczki
u mnie tak było jak nie nauczyła się porządnie raczkować, teraz wszędzie łazi za mną;-) nawet spokojnie do toalety nie mogę pójśćczuje się jakbym miała własnego ochroniarza albo fana
![]()
hehe
mój jeszcze słabo raczkuje, kilka kroczków zrobi jak chce dojść do zabawki, jak zabawka za daleko to już po nią nie pójdzie. Pewnie jak ruszy to też wszędzie za mną pójdzie.

My tez nieNa następną wiosnę kupimy taki bez pedałów
![]()
Niee absolutnie!Masz na mysli takie cos na akumlutaor??
Niee absolutnie!
Mam na mysli taki Rowerek biegowy bez pedalow TUPTUP BLUE nowosc hit (1525234303) - Aukcje internetowe Allegro