Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny jaki macie sposób na swoje maluchy żeby założyć pieluszkę ubrać?? Ja cała mokra jestem po akcji-przewijanie-ubieranie. Moje dziecko wrzeszczy jak najęte, bo jak tylko poczuje gołą pupę to uciekinier w niego wstępuje i wyrywa się jak tylko potrarfi- a potrafi całkiem nieźle.
Moze jest jakiś sposób na wiercipiętki niecierliwiętki

Gosiu dzieki
wyjezdzamy na 2 tygodnie
do totalnej nadmorskiej dziury, nawet sklepow tam nie ma
miłych wrażenoj tak asencja u mnie jest dwóch pediatrów, jeden jest swietny a ten drugi (zawsze na niega trafiamy) pracuje z przymusu, jest beznadziejny, nie cierpię tego człowieka, niczego się nie można dowiedzieć, bo nie ma czasu, bo następni pacjenci czekają.
dziewczyny jaki macie sposób na swoje maluchy żeby założyć pieluszkę ubrać?? Ja cała mokra jestem po akcji-przewijanie-ubieranie. Moje dziecko wrzeszczy jak najęte, bo jak tylko poczuje gołą pupę to uciekinier w niego wstępuje i wyrywa się jak tylko potrarfi- a potrafi całkiem nieźle.
Moze jest jakiś sposób na wiercipiętki niecierliwiętki
Muszę Wam sie pochwalić ale Baska juz chodzi! Sama przemierza korytarze i pokoje i niczego sie juz prawie nie trzyma!![]()