Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chetnie bym pomogla,ale trzeba czekac rok po zrobieniu kolczykow czy tatuazu;/Dziewczyny, pozwolicie że to wkleję na nasz wątek!!!!
jak sliczna panienka;-))))
musze sie poradzić Was, mała ma na czupku głowy pod włosami czerwony placek, taka zaczerwieniona skórę ale zadnej skorupy czy suchego naskórka no i zaczeła sie po tym drapac, szczególnie w nocy ,mysle ze to ja przebudza - posmarowałam narazie emolium kremem ale to natłusciło włosy strasznie wiec bede musiała je potem umyc, od poczatku kapie ja w emolium i johnsonie nic nie zmieniałam.....ma któras jakis pomysł co z tym zrobić?????????????????
moze ciemieniucha sie zaczyna, podobno dziala oliwka na glowe plus czapeczka bawelniana, potrzymac to jakas chwile a potem umyc wloskijak sliczna panienka;-))))
musze sie poradzić Was, mała ma na czupku głowy pod włosami czerwony placek, taka zaczerwieniona skórę ale zadnej skorupy czy suchego naskórka no i zaczeła sie po tym drapac, szczególnie w nocy ,mysle ze to ja przebudza - posmarowałam narazie emolium kremem ale to natłusciło włosy strasznie wiec bede musiała je potem umyc, od poczatku kapie ja w emolium i johnsonie nic nie zmieniałam.....ma któras jakis pomysł co z tym zrobić?????????????????
popłakałam się dzisiaj ze szcęscia. Łukasz przyraczkował do mnie z pokoju do kuchni. Wołałam do niego aku ku żeby go zachęcić a on do mnie - a kuk ku. W szoku jestem) Po drodze zerwał kawałek tapety w przedpokoju, widzę, ze jemu tak samo się nie podoba jak mnie
))
Gosiu a jeszcze wczoraj pisałaś ze lada dzień ruszy))
[/B][/I][/U]ide dalej sie pakowac, jutro wyjazd
[/COLOR]