reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

WITAM Z RANA:) PIERWSZA:)

dziewczyny ja ostanio rozmawialam z dr. i mówi ze odra jest tak bardzo nie bezpieczna chorobą ze jest duza iliść skutków smiertelnych w świecie cywilizowanym:(a pozatym swinka moze wywolac zapalenie możdzku, mozgu:( mówi najmniej zlego czyni rozyczka, ale znowu niebezpieczna dla plodu:(

ehh mnie to az mdli na sama mysl o szczepieniu, bo moj synek troche zle znosi szczepienia córka byla szczepiona i ok bylo nawet goraczki nie miala...ale miejmy nadzieje ze bedzie ok...i dr mówi pani kasiu autyzm był jest i będzie...tylko w dzisiejszych czasach szybka diagnoza pozwala normalnie zyc...i nie ejst juz choroba psychiczna. kazdemu kto w ciąży powtarzam noscie jak najduzej bobaskiw brzuszku ma cie przy sobie, a jak sie urodzi to ciagle drzenie zeby byly zdrowe...wiec AIsa głowa do góry kobieto masz piękne zdrowe dziecko ZDROWE....pomysl co by bylo gdyby bylo chore...ile musialabys pracy wkladac, i co oddalas bys ??wiec ciesz sie,wygaduj tutaj , kazdy cie wyslucha...

reklama
Witam i ja.

Wszystkiego naj naj dla Hani i Mikusia. Sto lat słoneczka!!!!!!!!!!!!!Wielkie buziaki od ciotki i Jasia.

Mam pytanie z tych głupich. Pudrujecie dupki swoim maluchom jeszcze, bo am puder na końcowce i nie wiem czy kupowac jeszcze czy starczy mi Sudocrem tak awaryjnie? :dry:

A co u KasiJ? Jak tam Fifi? Ciekawe taj tam Ewuś się życie układa i chłopakom. Ma któraś z nią kontakt?

Miłego dzionka laseczki.

emalia ja od pol roku nie smaruje dupki mikolaja niczym , i od urodzenia jeszcze nie mial odparzonej pupy wiec chyba mu to na zdrowie wychodzi ;-)

Witajcie po długiej przerwie:)
Napisałam długiego posta mi go wcieło:wściekła/y:.

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Maleństw z okazji 1urodzin i dla 11miesięczniaków

Przepraszam że się nie odzywam, a to brak czasu, a to brak weny wogóle ciężko wbi się tak w Wasze rozmowy. Czasem zaglądam, coś podczytam, ale niestety wogóle nie jestem na bierząco co u Was słychaC.

Dla Mikołaja, Hani i Leny sto lat z okazji pierwszysch urodzin :-) rośnijcie zdrowo maleństwa :tak:

Ufff, jak mi się koszmarnie nic nie chce... czy tylko ja tak mam? Chyba dopada mnie monotonia siedzenia w domu z dzieckiem, trzeba się powoli ogarnąć i ruszyć do pracy :-) wczoraj to na cały dzień planów tylko troszke posprzątałam i zawiozłam suknię do krawcowej skrócić :-D nie ma co narobiłam się :-p

reklama
Dzien dobry!
emalia ja nigdy jeszcze pudru nie uzywalam i jest ok. Czasami smaruje sudocremem a na noc zawsze linomagiem. Mysle ze skora naszych malenstw jest coraz mniej wrazliwa ale zalezy do czego jest przyzwyczajona :) Z ewus mam kontakt, jest im dobrze, teraz pewnie juz po maturze

kreatorka u mnie podobnie, wczoraj duzo planow a niewiele zrobione :-D za to zaraz wybywam na miasto, a maz bedzie rzadzil z mala

kahna witaj z powrotem, pisz czesciej :)

Perfeciu jak nocka, mam nadzieje ze Jas juz calkiem zdrowy a ty masz sie lepiej!

avenko witaj kochana, gratulacje dla malego pershinga Igusi! Powodzenia na imprezie urodzinkowej :))

Sto lat dla solenizantow

Ostatnia edycja:
Do góry