• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2010

reklama
kasiaj możesz na nas liczyć! Trzymamy kciuki!

zyraffka wydaje mi się że na mówienie nasze dzieci mają jeszcze duuuużo czasu:) U nas przede wszystkim mama, tata, baba ostatnio coś dziadzia idzie;) Do tego oczywiście zwierzaki: kizzzi(na pierwszym miejscu, muszę to kiedyś nagrać:)), koko, kaka, brrr i ręce w górę (ptaszki), łał łał (pies) :))) To jest takie śmieszne;)
No i zawsze jak mała widzi samochód to krzyczy: tata:-) :-D
U nas czytanie przed snem póki co nie wypali bo to musi być kacha, a potem już tylko smoczek i spadaj matka bo idę spać:P

kasiaj możesz na nas liczyć! Trzymamy kciuki!

zyraffka wydaje mi się że na mówienie nasze dzieci mają jeszcze duuuużo czasu:) U nas przede wszystkim mama, tata, baba ostatnio coś dziadzia idzie;) Do tego oczywiście zwierzaki: kizzzi(na pierwszym miejscu, muszę to kiedyś nagrać:)), koko, kaka, brrr i ręce w górę (ptaszki), łał łał (pies) :))) To jest takie śmieszne;)
No i zawsze jak mała widzi samochód to krzyczy: tata:-) :-D
U nas czytanie przed snem póki co nie wypali bo to musi być kacha, a potem już tylko smoczek i spadaj matka bo idę spać:P

niby dużo czasu ale mój Łuki nic nie mówi, poza brum brum, bo uwielbia samochody a mama to jest na wszystko więc się nie liczy

Zyrafka ja zawsze myslalam ze Olaf jest nie do przebicia bo piknie skladal zdania jak mial 2 lata ale w wieku Eeryka to on na mnie tata mowil :)) a potem nagle jak mial poltora roku zaczal powtarzac trudne slowa wiec mysle ze nawet nie wiemy co nam za niespodzianki maluszki szykuja. Kuzynka olafa za to w wieku 3 lat mowila tylko proste slowa, na glowie miala meszek jak noworodek a dzis piekna madra dziewczynka z bogatym slownictwem i masa czarnych moznych wlosow

Cobra wystaw na allegro moze jakas tesciowa kupi :)))

Lena zdrowka dla dziewczynek

Asencja ale masz super czas to chyba pozniej najpiekniejsze wspomnieniaz ciazy .Zabka gratulujemy

O ile mnie pamiec nie myli Fifi ma miec operacje 8.08

Gzuek wiecej sie pojawil choc obmacujemy go natarczywie :))

czesc babeczki
czekam na mojego meza, jeszcze z pracy nie wrocil, pracoholik, a wyszedl z domu o 6;30 eh.......

Kubuś mowi lampa, ale czasem wychodzi mu "ampa" i ostatnio pieknie powtarzał imie swojej kolezanki-Asia bylismy zachwyceni jak to wspaniale brzmi w jego ustach,a poza tym mowi takie zwykle sylaby, czyli mama tata baba itd nie mam pewnosci czy rozumie ich sens ;)

wreszcie wyszla "nam" pierwsza czwórka!!!!!!!!!!!!!!

Kasia czemu sie "ukrywasz" pod innym nickiem? ale Fifi ma duzo ząbków, trzymam kciuki za niego i za coreczke Twojej kolezanki tez ;)
Perfecta dzieki kochana, tylko Ty zauwazylas mojego posta ;)
Liza biedny danielek,dostal antybiotyk? moj maz tez ma zapalenie ucha, ja mialam rok temu w szpitalu po porodzie, bolalo straaasznie, nie wiem co bardziej, czy to ucho czy rana po cc grrr

wszystkim chorowitkm zyczymy zdrowia!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry