reklama

Czerwiec 2010

reklama
kasiaj możesz na nas liczyć! Trzymamy kciuki!

zyraffka wydaje mi się że na mówienie nasze dzieci mają jeszcze duuuużo czasu:) U nas przede wszystkim mama, tata, baba ostatnio coś dziadzia idzie;) Do tego oczywiście zwierzaki: kizzzi(na pierwszym miejscu, muszę to kiedyś nagrać:)), koko, kaka, brrr i ręce w górę (ptaszki), łał łał (pies) :))) To jest takie śmieszne;)
No i zawsze jak mała widzi samochód to krzyczy: tata:-) :-D
U nas czytanie przed snem póki co nie wypali bo to musi być kacha, a potem już tylko smoczek i spadaj matka bo idę spać:P

kasiaj możesz na nas liczyć! Trzymamy kciuki!

zyraffka wydaje mi się że na mówienie nasze dzieci mają jeszcze duuuużo czasu:) U nas przede wszystkim mama, tata, baba ostatnio coś dziadzia idzie;) Do tego oczywiście zwierzaki: kizzzi(na pierwszym miejscu, muszę to kiedyś nagrać:)), koko, kaka, brrr i ręce w górę (ptaszki), łał łał (pies) :))) To jest takie śmieszne;)
No i zawsze jak mała widzi samochód to krzyczy: tata:-) :-D
U nas czytanie przed snem póki co nie wypali bo to musi być kacha, a potem już tylko smoczek i spadaj matka bo idę spać:P

niby dużo czasu ale mój Łuki nic nie mówi, poza brum brum, bo uwielbia samochody a mama to jest na wszystko więc się nie liczy

Zyrafka ja zawsze myslalam ze Olaf jest nie do przebicia bo piknie skladal zdania jak mial 2 lata ale w wieku Eeryka to on na mnie tata mowil :)) a potem nagle jak mial poltora roku zaczal powtarzac trudne slowa wiec mysle ze nawet nie wiemy co nam za niespodzianki maluszki szykuja. Kuzynka olafa za to w wieku 3 lat mowila tylko proste slowa, na glowie miala meszek jak noworodek a dzis piekna madra dziewczynka z bogatym slownictwem i masa czarnych moznych wlosow

Cobra wystaw na allegro moze jakas tesciowa kupi :)))

Lena zdrowka dla dziewczynek

Asencja ale masz super czas to chyba pozniej najpiekniejsze wspomnieniaz ciazy .Zabka gratulujemy

O ile mnie pamiec nie myli Fifi ma miec operacje 8.08

Gzuek wiecej sie pojawil choc obmacujemy go natarczywie :))

czesc babeczki
czekam na mojego meza, jeszcze z pracy nie wrocil, pracoholik, a wyszedl z domu o 6;30 eh.......

Kubuś mowi lampa, ale czasem wychodzi mu "ampa" i ostatnio pieknie powtarzał imie swojej kolezanki-Asia bylismy zachwyceni jak to wspaniale brzmi w jego ustach,a poza tym mowi takie zwykle sylaby, czyli mama tata baba itd nie mam pewnosci czy rozumie ich sens ;)

wreszcie wyszla "nam" pierwsza czwórka!!!!!!!!!!!!!!

Kasia czemu sie "ukrywasz" pod innym nickiem? ale Fifi ma duzo ząbków, trzymam kciuki za niego i za coreczke Twojej kolezanki tez ;)
Perfecta dzieki kochana, tylko Ty zauwazylas mojego posta ;)
Liza biedny danielek,dostal antybiotyk? moj maz tez ma zapalenie ucha, ja mialam rok temu w szpitalu po porodzie, bolalo straaasznie, nie wiem co bardziej, czy to ucho czy rana po cc grrr

wszystkim chorowitkm zyczymy zdrowia!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry