reklama

Czerwiec 2010

reklama
czesc.
mam na kilka dni internet od brata:)
jestem mega zla.. kuba dostal na urodziny - ktore mial mc temu prawie - od tesciowej wielkiego brzydkiego konia na biegunach .. taki jak te tylko ma plozy -
KOŃ NA BIEGUNACH HAPPY PEOPLE KASZTAN KARY BEZPŁÓZ (1717014986) - Aukcje internetowe Allegro czarny.
kon zajmuje mi mase mieejsca,dzieci sie go boja, i nawet jest od nich wyzszy - nie wspomne o tym ze bujac bd sie mogli chyba za rok...
mamy w domu dwa wozki,rowerki, namioty , zabawek full i gdzie ja mam to wstawic??
udzwig do 100kg , chyba ja mam sie na nim bujac..
nikt tego nie kupi,bo jest brzydkie..

miala mu kipic auto na aku,a tu taki szajs.

a z dobrych rzeczy mamy 7 zab :D

kasia-kciuki zaciśnięte:tak:
koriander-u mnie dziś podobnie zoska wstała o 5 zadowolona ale my niebardzo się chcieliśmy z nią bawić więc po wypiciu 200 soczku po jakiś 30minutach na szczęście usneła:-)

A ja niemoge sie po przyjezdzie ogarnąć piore piore i piore i końca nie widac a tak dobrze się wypoczywało a teraz znowu te obowiązki nawet niemam czasu jakiśfotek wstawić ale jakznajde chwile cosik wrzuce

cobra18 - ja bym na Twoim miejscu oddała tesciowej i powiedziała, że odbiore, jak dziecko podrośnie do tej zabawki, czyli za 2 lata, a na razie nie mam gdzie tego trzymac. Zależy jakie chcesz mieć z nią stosunki, ale ja po prostu nie umiem robić dobrej miny...Moim zdaniem to ona powinna się starać, jeżeli chce mieć kontakt z wnukiem.

witajcie!
dzięki dziewczy za troskę,jesteście Kochane! więc niby lepiej już, ale dupsko po zastrzykach boli:(((( ale jutro mąż wraca to może rozmasuje hehe:cool2:

Lena - dziewczyny mają racje. Lakcid w lodówce musi być, mi nawet babka w aptece o tym mówiła.
Kasiuj - kciuki trzymamy z całych sił! napisz co tam u Was! jak Fifi??
zyrraffka - moja ma to samo. Jak jeżdżę teraz na zastrzyki i zostawiam ją mamie to jest problem z cwaniarą bo już wie o co chodzi...
Cobra - no prezent udany że hoho, ale z drugiej strony fajnie,że chociaż coś....

Jagoda dziś spała jak na razie pół h i coś się nie zanosi na więcej.... ale na dole czwórki ją męczą...

cobra18 - ja bym na Twoim miejscu oddała tesciowej i powiedziała, że odbiore, jak dziecko podrośnie do tej zabawki, czyli za 2 lata, a na razie nie mam gdzie tego trzymac. Zależy jakie chcesz mieć z nią stosunki, ale ja po prostu nie umiem robić dobrej miny...Moim zdaniem to ona powinna się starać, jeżeli chce mieć kontakt z wnukiem.

Cobra - Ło matko jaka "szkapicha" !!!! Ty to sie masz z tymi ludzmi!
znowu mi pow. ze to ja jestem konfliktowa..
ten kon to byl pewnie tescia pomysl..on ma ambe na punkcie ''qni '' ;p
wgl zaproponowala mi zebym przyjechala an kilka dni buhaah

reklama
Witajcie....
zadzwoniłam do apteki i mi powiedziała babka ze lakcid do +25 moze lezec na pólce!!
Na opakowaniu pjest napisane ze w lodówce, zaś info ponizej ze przez miesiac do temp +25 normalnie....więc nie bede ryzykować zdrowiem Gai po pierwsze ze go nie trzymałam w loówce po drugie ze termin ma 07.2011 więc wyląował w koszu!!To tylko 10 zł a pomyłka może bardziej kosztować!!
Jak Gaja?? Jest na antybiotyku, ja nie widzę poprawy moja mama mówi ze jest także czekamy do wtorku na wizyte!!
Wiktoria w domu ale dalej ma duszenie!!Niby jest lepiej ale ona to od kwietnia na antybiotyku!!
U nas leje jak z cebra!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry