reklama

Czerwiec 2010

reklama
Czesc

Agi gratuluje kroczkow i zabkow

Kasiek duuuzo macie zabkow

Asnecja mam nadzieje ze uda Ci sie ze zlobkiem fajnie ze w jedno miejsce bedziesz ich oddawac bedzie wygodniej

Milusia w twoim wyopadku smycze sa jak najbardziej uzasadnione:))

My wczoraj przezylismy stres na maxa Ercio zaczal sie krecic i poplakiwac poszlam go uspokoic glaszcze glowke raczki w koncu brzuszek a tu pare centymetrow nad pepkiem na wysokosci zoladka kulka !!!! maz tez to wyczul no i analiza co to moze byc czy cos polknal kamien klocek Olafa czy to jakis guz zanim poszlismy spac mial to nadal mniejsze i troche przesuniete ale bylo . Rano juz nic maz stwierdzil ze ma cos podobnego we wlasnym zoladku ja nie... kupy sprawdzane zawartosc normalna:)) w biurtze analiza kto co ma wyszlo ze 2 dziewczyny i jeden maz kolezanki maja to samo no i pytanie co to i czemu zniklo. Spotkalam kolezanke mgr poloznictwa powiedziala ze czasem jakies organy moga wyjsc poza miesnie teraz sie przeunelo miesnie sie spowrotem zwarly i nie ma . Musze go obserowac jakby wyszlo to lece na ugs. Gaduly ciag dalszy isc juz mowil isc :)) najlepiej do szuflady skad stale wybiera cos do jedzenia to paluszek to chrupek caly czas miele buzia

Czesc

Agi gratuluje kroczkow i zabkow

Kasiek duuuzo macie zabkow

Asnecja mam nadzieje ze uda Ci sie ze zlobkiem fajnie ze w jedno miejsce bedziesz ich oddawac bedzie wygodniej

Milusia w twoim wyopadku smycze sa jak najbardziej uzasadnione:))

My wczoraj przezylismy stres na maxa Ercio zaczal sie krecic i poplakiwac poszlam go uspokoic glaszcze glowke raczki w koncu brzuszek a tu pare centymetrow nad pepkiem na wysokosci zoladka kulka !!!! maz tez to wyczul no i analiza co to moze byc czy cos polknal kamien klocek Olafa czy to jakis guz zanim poszlismy spac mial to nadal mniejsze i troche przesuniete ale bylo . Rano juz nic maz stwierdzil ze ma cos podobnego we wlasnym zoladku ja nie... kupy sprawdzane zawartosc normalna:)) w biurtze analiza kto co ma wyszlo ze 2 dziewczyny i jeden maz kolezanki maja to samo no i pytanie co to i czemu zniklo. Spotkalam kolezanke mgr poloznictwa powiedziala ze czasem jakies organy moga wyjsc poza miesnie teraz sie przeunelo miesnie sie spowrotem zwarly i nie ma . Musze go obserowac jakby wyszlo to lece na ugs. Gaduly ciag dalszy isc juz mowil isc :)) najlepiej do szuflady skad stale wybiera cos do jedzenia to paluszek to chrupek caly czas miele buzia

Milka - Kochana A czy to przypadkiem nie jest węzęł chłonny??? Bo z opisu to mi wygląda na powiększony węzeł chłonny.

Agi - Gratulacje dla Małej Pani Chodzikowej!!!!!!! I Gratulejszonsy ząbkowe oczywista:)!!!:)
Kasiaj- My również modlimy sie za Amelkę!!!!
Miluśka- Ja POD STOLEM SIĘ ZAKLINOWAŁAM!:p A odnośnie burzy to ja się wczoraj wystraszyłam nie na żarty! Przed burzą , jak się zrobiło ciemno to chmury zaczęły nad naszym domem wirować jakby się miała traba utworzyć ! A ja sama w domu!!!! B. do 17:30 musiał zostac w pracy:(( My tez na poddaszu siedzibe mamy więc Jaśka na ręce i na dół poleciałam i czekałam aż przejdzie! Jeszcze takich chmur nie widziałam!
Gosiu- Jak dzisiaj samopoczucie Kochana????
Mamo Kubulki- Kochana współczuję chwil grozy. Moim zdaniem po takim, incydencie szefostwo nie powinno Cię narażać i prezez kilka dni powinni sami zamykac firmę...
Emailia- Dawaj z tym spadkiem do mnie na gg !
Kajdusiu- Kochana ciesze się że Pawełek tak szybko dochodzi do siebie!!!!!!
Lenka- Jak Gai kaszelek? Zdrówka dla niej!!! A jak Wikunia sie ma???
Nadika- doczytałam ze Natanek znów ma rozwolnienie... Bidulek ! Zdróweczka dla niego a dla ciebie Kochana wiadro "odpoczywajki" przesyłam! Może to jakas alergia u niego jest na coś bo jak dobrze pamietam co jakis czas powtarza się to?
Olunia- współczuję bólu!!! I zdróweczka życzę!!!!
Liza- A gdzies Ty była?:)
Kasiek- Kochana widziałam zdjęcia! Przecudne !!! Gratulejszonsy zębolkowe!!! My nadal sztuk 6 i idą i ida i dojśc nioe mogą!
Dorotka- Ignas jest śliczniusi!!!!

No i dalej się nie zapuszczam wybaczcie ale zaraz pewnie Jas zacznie wzywać. Troszke sie udało nadrobić!

Ostatnia edycja:
czwarta to prawie jak w czolowce :-D A u nas prawdziwy szok Lila wstala o 6:szok::szok: Ale na szczescie zasnela pol godziny pozniej po wypiciu 1/4 litra mleka. Zrezta nie bardzo miala co robic bo my jacys nieaktywni bylismy :-)

Perfecta podaj mi tu szybko prognozy na sierpien bo ja nie wiem co pakowac :-) chyba raczej jesienne ubrania cos czuje :dry:

milusia i jak po burzy??

MIlka gratulcje dla Ercia ale gadula, Lila mowi kilka slowek typu kaka am am mniam tata papa ale wiem jaka to frajda je slyszec ;)) A co do tego guzka to nie slyszlam o czyms takim, a to nie jest cos w stylu przepukliny wedrujacej?

dorotka Ignas rzeczywiscie jak prawdziwy mezczyzna wyglada, zaden tam rocker juz :-D Swietny fryzek, gratuluje udanego wyjazdu!

nadika super ze impreza sie udala, hehe maz pewnie wyczul ze musi zawalczyc o swoje bo cie pewnie faceci wzrokiem pozerali w nowej sukience i fryzurce, przyznaj sie :tak:

eagle a jak sie czuje maz? wszystko w porzadku?

Witam :)

Agi78 - gratuluje postepów Polci :)
emalia82 - współczuje nerwów :(

Mówie wam, jak wczoraj Michałek w brzuszko mnie kopal...az przez chwile było widać malutką nóżke :) Aż trudno uwierzyć, że cos takiego małego może być tak silne :)

Miłego dnia :)

reklama
hej,
kasiaj oczywiście że kciuki zaciśnięte za Amelkę!!! a co u Ciebie?? jak Fifi??? miał już operację bo nie pamiętam na kiedy mieliście termin???
Asnecja napewno super uczucie, zazdroszczę :)))
koriander hehe ale się usmiałam, ja tam nie zwróciłam uwagi na facetów ale mąż stwierdził że się "na mnie napalali" hehehe a mi to wsio jedno, jeden kolega męża powiedział mi tylko że wyglądam zjawiskowo :)
Perfecta nie wiem od czego to rozwolnienie może być, wcześniej miał ale dużo gorsze i do tego inne objawy i wtedy miał stwierdzone że jakiś wirus go dopadł, teraz robi luźniejsze kupki ale przy tym ma się dobrze, nie wiem czy to alergia na coś, może maliny?? muszę obserwować. Dzisiaj zrobił kupkę już troszkę ładniejszą:)
Milka ciekawe co to było, mam nadzieję że się nie powtórzy.
kajdusia dobrze że z Pawełkiem lepiej!! Trzymam kciuki za dalsze badania!!!

jeśli chodzi o lakcid to też trzymałam w lodówce i w aptece też napewno był w lodówce

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry