reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie,

Agi gratulacje dla Polci!;) Są jeszcze jakieś roczniaki które nie chodzą? W sumie to zazdroszczę... u nas dzisiaj tragedia jak mała nie może chociaż pół dnia przelatać po ogrodzie, a tu prawie cały czas pada...

lena zdrówka dla Gajki!:)

Witam
Gratuluję nowych ząbków wszystkim bez wyjątków!!!
Polusi- gratuleję z całego serca pierwszych samodzielnych spacerów :*
Gajusiu- zdróweczka słoneczko :)
Eagle- ;)
Ewelinka- opowiadaj kochana jak było i czekamy na fotki :)
Nadika- chyba wszystkie mamy ciągle brak czasu. Cóż poradzić? Taki nasz los żon i matek :)
Milusia- ładnie ci chłopaki śpią

A ja mam zaś znowu kupe załatwiania. Dzisiaj jak byłam w śadzie z Jaśkiem to z nerwów prawie się popłakałam. Czeka mnie sprawa spadkowa. bo bez tego wiele spraw nie mogę załatwic. Masakra. Zna się ktoś na tym?

Agi gratulacje dla Polusi!!!
Zdec Natan kończy dzisiaj 14 m-cy a jeszcze sam nie chodzi, tylko biega za jedną roczkę. Mam nadzieję że lada dzień zacznie sam chodzić.
emalia wspólczuje.. ja nie pomogę bo nie znam się na prawie.
koriander a dziękuje :) 40 bardzo udana, dawno się tak nie bawiłam :) i mąż jakoś po tej imprezie nabrał większej ochoty na mnie :) hehe

Agi gratulacje dla Polci!
Lena bez problemu możesz podać leki mają dużo dłuższy terrmin ważności niż podają na opakowaniu tym bardziej tzw.suche płynne tropchę krócej można trzymać ale też krótko po terminie można zużyć a suche nawet po ok 3-4 miesiącach bez stresu
emalia współczuję załatwiania te wszystkie formalności to nic przyjemnego
nadika:-D;-)

Mama jest u mnie, i kręci nosem gdy widzi, że odpalam laptopa, dlatego dopiero teraz zajrzałam... Dzień do bani, pogoda fuj, w dodatku w banku spędziłam dzis ponad 2 godziny, a tylko likwidowałam z mamą jedno konto, a zakładałam drugie....Dopiero humor mi dziś wieczorkiem eagle pooprawiła- buziaczek Kochana :-)

Z Pawełkiem nieźle- odłączyli od całej aparatury, wybudzili, poznał mamę, tatę, je, pije, wyniki w porządku, właściwie jest zdrów :eek:Lekarze są podobno zdziwieni i nie rozumieją co moglo się stać, że dziecko tak nagle zaczęło umierać, a teraz tak nagle zdrowieje... Teraz Pawełek jest na oddziale neurologicznym i jutro ma mieć rezonans magnetyczny... Lekarze zauważyli, ze jedna strona ma lekki niedowład....

Agi- wielkie gratulacje dla małej piechurki :-)

Gosiak jeszcze nie chodzi, ale czuję, że lada dzień zacznie...

Ostatnia edycja:
MASAKRA!!!!!!!!!!!!!
jaka burza do mnie idzie....:szok: (z wawy chyba...) pioruny wala,w sekundzie ciemno sie zrobilo...:eek: zaraz zacznie lac...a pioruny az czerwone, próbowalam to uwiecznic, ale mój aparat jakis opuźniony:-D:eek:
Perfekta!!!!!!!!!!!!!!!gdzie Ty jesteś???????????czemu Ty nic nie piszesz????????czemy ty pogodynko mnie nie ostrzegasz???????????:eek: taka koleżanka tak?!:eek::-D:nerd:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry