reklama

Czerwiec 2010

reklama
O 16.30 przypomnialo i się, że nie jadłam nic od 9 i jakoś się całkiem rozkleiłam :/ Mam już dosyć tej mieszanki uczuć w ciąży - caly czas chodze zdenerwowana.
Na szczeście mąż już wrócił, więc będzie lepiej :)
Życze wszystkim miłego wieczorku :)
kochana uwazaj na siebie i nie zapominaj o jedzeniu nawet paczuszka rodzynek lub wafelki ryzowe w torebce bo cukier moze wlasnie w takich sytuacjach bardzo skakac:sorry: Mam nadzieje ze juz nie bedziesz miala wiecej powodow do stresu :tak:

Kasiek a zimne gryzaczki u was sie sprawdzaja jeszcze? Albo lekko zmrozony swiezy ogorek? Dobrze wplywa na przekrwione dziaselka ;-)

Cześć :)

Chciałam się przywitać po kilku dniach nieobecności. Najpier byliśmy u Rodziców a pózniej w Toruniu. Pierwszy raz zostawiłam Ignasia na kilka dni, cięzko mi było bardzio ale mały świetnie się bawil z dziadkami a jak wróciliśmy to się przytulał ale chyba on mniej tęskił od nas :)

Jak wróciłam to miałam tyle prania, prasowania i sprzątania że jeszcze sie ze wszystkim nie uporałam :(

Ignaś zasnął a ja mam chwilkę na relaks :)

Byliśmy w poniedziałek z Ignasiem u fryzjera bo juz miał tak długie włoski że mu przeszkadzały. Całkiem go zmieniła ta fryzura. Tak poważnie teraz wygląda.

P1080128.jpgP1080143.jpg

Sorki że tak tylko o sobie ale ciężko was nadrobić

co myślicie o smyczach dla dzieci??bo ja już nie połapię moich dzieci:eek: jeden w jedną drugi w drugą....:eek: ludzie na pewno będą gadać, ale tacy madzi to niech przyjda i pomogą:-D

dzień dobry :)
Ale miło dziś, prawda? :))
Ignasiu - prześlicznie wyglądasz! To zdjęcie w tej wyścigówce to w salonie fryzjerskim?????Dorotko - szkoda, że się nam nie udało spotkać, ja się nawet nie odzywałam w sobotę bo Nelcia się rozłożyła :(
Milusia - ja czasem widzę dzieci w smyczkach, sądzę, że nie masz co się ludźmi przejmować
Ale Wasze szkraby mają już tych ząbków, szok :)

Lencja- ta wyścigówka to w salonie fryzjerskim takim specjalnym dla maluchów :) tacy bylismy zabiegani że wogóle nie bylo czasu ale wózek zamówiłam (zobaczymy jak przyjdzie :) Jak się czuje Nelka???
Milusia- ja też czasem widzę dzieci w smyczach, nie dziwię ci się że myślisz o tym przy dwójce maluchów :) nie przejmój się ludzmi

Mój Ignaś ma tylko 4 ząbki (jedyneczki)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry