reklama

Czerwiec 2010

reklama
hej,
kilka dni sie nie odzywałam ale u mnie ok tylko mało czasu bo dziecię bardzo marudne.

Boże co za tragedie !!! :((((((
dla małej Zosi
[*] ;(

Trzymam kciuki za Pawełka!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eagle- buziaczek lepiej, aczkolwiek dziąsła nad jedynkami ma dalej sine. Mam nadzieję ,e kwestia dni i będzie coraz lepiej.
Nadika- witaj
Mama kubulki- co najwyżej mogą różnić się wzorami, ale nigdy jakoś nie zwracałam na to uwagi :)

A ja znów sprzątam... co w jednym pomieszczeniu sprzątnę to w poprzednim znów sajgon :dry: mamy dwójeczek i więcej- znacie to???? :dry::dry:

olavip- jak się czujesz? BYłaś już u lekarza?
eagle- na tydzień wyjechał, więc nie tak źle... na koniec świata- do Macedonii :confused::confused::-D
mamakubulki- dla dziewczyn i chłopców są takie same, ewentualnie rossman robi chyba w dwóch kolorach- różowe i niebieskie, a hugissy są chyba tylko niebieskie...

My mamy niebieskie huggisy z kubusiem puchatkiem, więc wczoraj na basenie załozyłam Gosiakowi różowy strój kąpielowy i nikt już jej nie mylił z chłopcem :-D:-D:-D

A ja znów sprzątam... co w jednym pomieszczeniu sprzątnę to w poprzednim znów sajgon :dry: mamy dwójeczek i więcej- znacie to???? :dry::dry:
/QUOTE]
haha jak ja dobrze to znam:-D czasem nie zdążę do końca jednego posprzątać, a o zbieraniu zabawek nie wspomnę, w ciągu dnia to nie ma sensu bo za 5 min znów ich wszędzie pełno, więc zgarniam na bok żeby jakies przejście było a zbieram do pudeł dopiero jak ida spać :-)

Kochane spróbuję póżnym wieczorkiem nadrobic ale nie obiecuję. Mielismy dzisiaj gości:) Moją Mamunie , sipostrę i jej chłopaka Więc dzień baaardzo intensywny a wieczorem mnie czeka tona warzyw do zamrożenia:)
Emali:*
Lenka- Modlę się za zdrówko Wiki!!!!
Kajdusiu- Za Pawełka zdrówko także sie modlę !!!!! Piękne słowa i takie prawdziwe w ostatnim Twoim poście zobaczyłam! Jak sie czyta jakie tragedie , jakie ludzie przeżywają to az człowiekowi wstyd że tak czasem narzeka na los! Najważniejsze w życiu to ZDROWIE I MIŁOŚĆ bliskich i to sie tylko liczy!!!! Kochana :*:* za takie prawdziwe i mądre słowa !:)
Uciekam do marudnego Pana Jana:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry