reklama

Czerwiec 2010

reklama
Cześć :)
Jakoś nie moge sobie radzić ostatnio z emocjami...może dlatego, ze ostatnio za dużo zalatwiam.
Wczorajsze wieści mnie strasznie przybiły...ja nawet o tym mysleć nie moge, co by bylo gdyby cos sie stało Krystiankowi - to mnie przeraża....
Dzisiaj od rana zabiegana: najpierw internet sie popsuł, potem troche pracy, potem pobiegłam do żłobka - zaczynamy już szukać jakiegoś na luty, w miedzy czasie sprawa z gazownią (apropo nowej działki - oczywiście problemy) i sprawa z bankiem, który nie uwzględnił aneksu i pobierają nam od kilku miesięcy wiecej kasy. Wykonałam ok. 14 tel. do banku i byłam przezucana od jednego, do drugiego oddziału...straszny bałagan tam mają...a jak się wkurzyłam...
Na końcu problemy z jedzeniem, bo mały cały czas wypluwał wszystko i ryk w łóżeczku.
O 16.30 przypomnialo i się, że nie jadłam nic od 9 i jakoś się całkiem rozkleiłam :/ Mam już dosyć tej mieszanki uczuć w ciąży - caly czas chodze zdenerwowana.
Na szczeście mąż już wrócił, więc będzie lepiej :)
Życze wszystkim miłego wieczorku :)

już pisałam na zamkniętym, ale tu też się pożale, a co tam... Mam rwe kulszową - 2zastrzyki dziennie(oczywiście musze se sama po nie jeźdić do ośrodka) + 9 tabletek.... lekarz powiedział że mogę po nich źle się czuć (zawroty głowy, uczucie "naćpania"-cokolwiek to znaczy)

Czesc widze ze dzis pustki

Olavip bidulko ale moze szybko przejdzie

Zdec gratuluje zabka

lewncja jak kornelcia lepiej juz

Asencja ten zlobek to dla Krystianka ??

Lena jak sie ma Wiki

Liza widze ze sila wiezi rodzenstwa nie do pobicia

Eryk nam sie rozgadal nawet go o to nie podejrzewalam uzywa raczej trudnych slow mowi juz choc jesc pic ( choc z tego bardziej slychac śśśśśśśśććććććć) pan zizia na dzisdka, na banana poczatek czyli ba ogolbie mala paplala a myslalam ze go wszyscy zagadamy

cześć

my tez nie śpimy od przed 6 ale u nas to standard :-)

i jeszcze pochwalimy się mamy 7 ząbka - lewa dolna dwójeczka - wreszcie się przebiła i mam nadzieję że będzie kilka dni spokoju i przespanych nocek:tak:

to jeszcze pochwale się czymś jeszcze - więcej na zamkniętym:-D

Ostatnia edycja:
Witam z rana z lepszym humorze :)
Trzecia :)

lena - co z Wiki?? Jeżeli chodzi o słodycze, to nawet nie podczytuje o tym - tylko slinka cieknie, a niestety nie moge :(
Kajdusiu- jakies nowe wiesci o Pawełku??
olavip - strasznie współczuje :( Czy lekarz powiedział kiedy może być poprawa? Może jakies masaże pomogą dodatkowo?
Zdec - super, ze ząbek już prawie jest :) Lepiej późno niż wcale ;)
Milka26 - Jeżeli chodzi o żłobek, to dla Krystianka i Michałka (niestety). Chce Krystianka o miesiąc wcześniej dać, a Michałka jak skończy 6 miesięcy.
To niezły gaduła z Eryczka :) Ja bym chciała, żeby powiedział czasem mama :) Chociaż nauczył się ostatnio, że krówka robi "muuu", kurka "koko", a zabka "kum kum" - słodko brzmi jak to mówi :)
olavip, eagle - moje dziecko na szczęście standardowo o 8.20 wstaje :)
eagle - gratuluje ząbka :)

Miłego dnia :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry