reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kajdusiu - przykre i smutne to co piszesz o Pawełku, oby mu się udało!
Izia - ja jestem chętna na kawkę, jednak Ty już ją pewnie wypiłaś?

Nela wstała lewą noga, marudna jak nie wiem co, oj ja jej takiej to nie znam:( Poszła spać bo inaczej nie dało rady... Kaszel wciąż ma brzydki :(

Cześć dziewczyny
Pawełek trochę lepiej- wyniki się poprawiły, stan oceniany jako stabilny, odłączyli respirator, Pawełek sam oddycha :-). Ale nadal nie wiadomo co dalej, jakie mogą być tego konsekwencje itd. :tak:O 13 ma przyjść jakiś ważny lekarz to może coś więcej powie....
Mimo wszystko myślę, że po tym wczorajszym smutnym dniu i tej zadumie, która na pewno nas wszystkie ubogaciła, powinnyśmy wrócić do naszego radosnego pisania :tak: Docenić jakie to wspaniałe, że mamy zdrowe dzieci, przytulić je i iść dalej!!!

Mój R w nocy wyjechał, właśnie przekroczył granicę gdzieś na południu, ale kawał drogi jeszcze przed nimi... A do mnie przyjedzie mamcia, więc nie będę taka samotna :-)

Wszystkim życzę miłego dnia i miłych dzieci :-D:-D:-D

reklama
Wszystkim życzę miłego dnia i miłych dzieci :-D:-D:-D
także życzymy miłego dnia, dobrze że z Pawełkiem lepiej
a jak długo męzusia nie będzie bo chyba nie doczytałam
hura !moje dziecko w końcu usnęło mam nadzieję ze obudzi się w lepszym humorze:-D
hura oby pospał całkiem długo i pozwolił mamie odpocząć
mój też juz śpiocha, coś wyjątkowo szybko padł dziś, mam nadzieję że pośpi:tak:
I ja dołączam z kawusią.
Siedzę w "pracy"i nadrabiam zaległości.
Miłego dionka wszystkim życzę :)
także miłego
dziękuje kochana A. ma się całkiem nieźle, co prawda narzeka czasami że zmęczony ale to bardziej przez pogodę ( ostatnio dzień w dzień po 30 stopni prawie i duchota straszna)
dziś popołudniu zostaje z dzieciakami a ja mam wychodne;-)

a jak Jasieniek po ostatnich "przejściach" buziak już mam nadzieję że lepiej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry