reklama

Czerwiec 2010

co za dzień niech lepiej się już skończy choć wiadomo że w tym czasie na świecie i w najbliższym otoczeniu mnóstwo przykrych i wręcz tragicznych rzeczy się wydarza

reklama
Kajdusiu- strasznie przykre to co piszesz:( Chłopiec wcześniej zdrowy był? Azotemia najczęściej występuje przy niewydolności nerek... Miejmy nadzieje ze się z tego wygrzebie... :(

Hej wpadlam sie przywitac i obiecac ze postaram sie od jutra znow byc co dzien ale widze ze strasznie tu dzis smutno, nigdy nie moge sie pogodzic z tym ze takie tragedie spotykaja nasze maluszki

Wpadłam się tylko przywitać i powiedzieć że dotarłyśmy całe i zdrowe.....Podróz jak zwykle ok....
Tyle smutnych rzeczy , że odechciało mi się pisać ..... :-(.....Co jest nie tak z tym swiatem ????
Dla Zosieńki (*).....
Zdrówka dla chłopczyka :-(

Kajdusiu- strasznie przykre to co piszesz:( Chłopiec wcześniej zdrowy był? Azotemia najczęściej występuje przy niewydolności nerek... Miejmy nadzieje ze się z tego wygrzebie... :(

Pawełek był długo wyczekiwanym dzieckiem... kiedy Agnieszka (jego mama) była w ciąży lekarze wykryli nieprawidłowości genetyczne i sugerowali aborcję... Agnieszka postanowiła ciążę donosić i przy modlitwach wszystkich stał się cud- Pawełek urodził się zdrowy jak rydz... Przez pół roku nic się nie działo, tydzień temu byli z nim u lekarza, bo był "nieswój" i lekarz za przyczynę wskazał ząbkowanie..... Boże- oszczędź to maleństwo :-(

Lena- a jak Wiki?

To takie smutne, łzy same płyną:-(.
Siedzę i patrzę na moją Iskierkę i nie wyobrażam sobie takiego bólu jaki rodzice teraz czują.

Przepraszam ale nic więcej nie napiszę.

Kajdusia dużo zdrówka dla Pawełka,oby Bóg okazał łaskę.

Spokojnej nocki Wam życzę.

Ostatnia edycja:
witajcie

zaglądałam wczoraj ale po tym co przeczytałam odechciało mi sie pisać:-(
dlaczego takie rzeczy spotykają małe, bezbronne, niewinne istotki? czym one zawiniły? ech nie ma sprawiedliwości na tym świecie....

Zosieńko
[*] śpij spokojnie aniołku...

Kajdusia przykre to co piszesz o Pawełku, trzymam kciuki za niego i przesyłam moc życzeń zdrówka

Lena jak Wikusia? nic nie piszesz, jak sie czuje....

Dzień dobry!
U nas nocka super bynajmniej u Michała bo ja jak się w nocy obudziłam to zasnąć nie mogłam tyle myśli kłębiło się we łbie ale dość trzeba wrócić do codzienności
My już po śniadanku i nocniczku Michał bawi się na całego zdążył już z pokoju zrobić pobojowisko :-Da ja idę zrobić sobie kawusie wypije ktoś ze mną?

reklama
Hej..
Ale smutne dni... kurcze az niewiadomo co pisac...
Zosiu [*]
kajdusia trzymam kciuki za Pawełka...:-(

Ja jestem w domu z dwójka tylko, chlopaki mi zostaly, a Hania pojechala w niedziele do siostry, ale jutro musimy po nia jechac... Daniel starsznie za nia teskni, placze przez sen a nawet gorączkuje! jest bardzo z nią zżyty i wogole widze ze brakuje jej jemu.
To tyle w skrócie u nas...
Miłego dnia..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry