• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2010

:-):-):-) nareszcie się miło zrobiło :-D

Mamy 11 ząbka!!! i znów krwawi... ahhh te paskudne zębiska

Miłego dnia życzę
gratulujemy u nas dopiero 7
Cześć :)
Byliśmy w poniedziałek z Ignasiem u fryzjera bo juz miał tak długie włoski że mu przeszkadzały. Całkiem go zmieniła ta fryzura. Tak poważnie teraz wygląda.

Zobacz załącznik 373876Zobacz załącznik 373875

Sorki że tak tylko o sobie ale ciężko was nadrobić
swietnie Ignaś wygląda ja z moim łobuzem też się muszę wybrać ale on to chyba maszynka zostanie potraktowany bo nie ma szans żeby wysoedział spokojnie na czas tworzenia nowego fryza
Witam po wakacjach i mykam podczytac zaległości niewiem czy dam rade:-)
a gdzie jakaś foto relacja???:-)

reklama
2Witam i ja:)

milusia zazdroszczę tak długiego spania:tak:. To bez pobudek?
Karola niestety należy do mało śpiących:-(. Usypia około 23 a budzi się tak o 6. Zje, pobawi się chwilkę i śpi jeszcze do 9-10. Tej nocy było bez pobudki o 6, tylko spała do 9.15.

A odnośnie ząbków to dziś 2dolne trzonowe wyszły czyli ma 10.

witam,
wpadam na chwilkę. Ostatnio nie potrafię znaleźć czasu :/ Natan jest strasznie marudny, cały czas tylko mama i mama. Nawet nie moge spokojnie wyjść do łazienki.
Do tego nic nie chce jeść ;/ i ma rozwolnienie (już chyba 6 dni) robi dziennie 3-4 kupki i takie luźne, przy tym żadnych innych objawów. Nie mam pojęcia od czego to może byc, bo nic nowego do jedzenia nie dostaje.
Sorki że tak tylko o sobie.

Ledwo zdazylysmy do domku przed burza, ciemno jak w nocy brrrrrr co za lato :wściekła/y:

Ewa
Lila tez tak pozno chodzi spac, ale mam nadzieje ze to taki okres i jej przejdzie..

ewelnika witaj, a gdzie byliscie? Jak dziewczyny, wypoczete i zadowolone? Pochwal sie jakimis fotkami :tak:

nadika a jak udala sie impreza 40 latka? Wspolczuje bo wiem co to znaczy niejadek, Lila ma akurat faze wiekszego apetytu ale to pewnie tez chwilowe:eek: A to rozwolnienie to taka woda? Bo Lila ostatnio tez robi lepkie obfite kupki 3 razy dziennie ale nie sa plywajace, ja tam winie zabki :-D

Kajdusia co u Pawelka?? Trzymam kciuki za jego zdrowie!

olavip jak tabletki dzialaja, minal troche bol?

Hej
Melduje sie.
Hania juz w domku, a dzis dzien w biegu do tego ciągle burza za burzą, nocka sama z dziecmi bo M w pracy 18-6! wrrrrr....
Od teraz juz bede na bierząco ;)

hej ja po następnym zastrzyku:( boooollii:( aaaa.... bardziej mnie bolą siniaki po zastrzykach niż ta cała rwa.... dzięki dziewczyny za troskę!
Nadika - mam nadzieję,że kupki się uregulują!
Kasiek, Ewa - gratuluje ząbków!!
Jagodzie wszystkie 4 na raz wychodzą. Górne już na wierzchu a dolne w trasie:)
idzie burza znowu, a teściu zabrał małą na spacer, chyba zaraz wrócą....
Lena - co się dzieje?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry