reklama

Czerwiec 2010

reklama
czesc dziewczyny
bojese burzy, akurat bylam w pracy jak sie zaczelo na dobre, pioruny trzaskaly jak szalone, az mi sie nogi trzesly, tak ciemno sie zrobilo, mielismy w nocy wlamanie w pracy, ale przyjechali z ochrony i wyploszyli goscia, tym bardziej sie dzis bałam, bo jeszcze ta burza a musialam sama wszytsko pozamykac i tak daleko zaparkowalam ;) eh ale sie strachu najadlam

bylismy wczoraj pierwszy raz na basenie z Kubusiem w Naleczowie w spa ;) ale sie fajnie bawil , bylo super, pytalam o te pieluchy, czy sa oddzielne dla chlopcow i dziewczynek, b dzwonila mama ze sklepu, akurat kupowala pieluchy na basen i mowila, ze na jednym jest rysunek z dziewczynka a na drugich z chlopcem i nie wiedziala co kupic, dzieki za odpowiedzi, a dla tych co nie wiedza: pieluchy sa jednakowe dla obu płci, a te rysunki na opakowaniu z chlopcem i dziewczynka to chyba dla zmyły heheheh

bylam dzisiaj u okulisty, mialam badane dno oka i nie moglam op tym prowadzic auta i musialam go zostawic na 4 godziny na parkingu, jej czulam sie bez samochodu w miescie jak bez reki eh teraz Was poczytam,

olavip kup sobie taki pas wełniany na plecy, fajnie działa, mojemu tacie przywiezlismy z gór i swietnie sie sprawdza ;)

reklama
lakcid to probiotyk, który żeby nie stracił swojego działania, musi być przechowywany w lodówce. Owszem, są inne probiotyki, których nie musimy przechowywać w lodówce, ale na pewno nie jest to lakcid!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry