reklama

Czerwiec 2010

Melduje sie.

Cobra nie no super "qń" to chyba byl prezent dla kochanej synowej :D hehe
lena zdrówka dla małej!

U mnie Daniel narzeka na ucho... cala noc nie spal, jeczal a przez to ja nie spalam i Mikolaja mi budzil, do tego nie chcial mi powiedziec co mu jest dopiero rano powiedzial ze to ucho.... olaboga......ehhh

reklama
Co do koni to my też dostaliśmy od dziadka konia na biegunach i też jest nieużywany;P

edit))) To królik jest;))))

Ostatnia edycja:
cobra niezły prezent nie ma co:dry:
lena mnóstwo zdrówka dla dziewczyn!
liza dla twojego Daniela też
a ja jutro ze starszym synem wybieram się na wycieczkę( dziadkowie nam ufundowali )więc tatuś zostaje sam z Michałem:-D ciekawe jak sobie da radę jeszcze nigdy nie zostawał tak długo z nim sam:tak:wyjezdzamy wcześnie rano a wracamy dopiero wieczorem

czesć dziewczyny, tu kasia j. ... chciałabym was prosić o pomoc: moja przyjaciółka urodziła w sobotę amelkę, mała ma skomplikowaną wadę serca, jest na oiomie w stanie ciężkim i czeka na miejsce w centrum zdrowia dziecka, proszę was o modlitwe za amelkę, która będzie miała kilka!!! operacji serca:(

Kochana możesz na ,mnie liczyć. Zdrówko maleńkiej jest najważniejsze. Bardzo mocno trzymam!!!

Mam nadzieję ,że do nas wrócisz na stałe ;)

cobra niezły prezent nie ma co:dry:
lena mnóstwo zdrówka dla dziewczyn!
liza dla twojego Daniela też
a ja jutro ze starszym synem wybieram się na wycieczkę( dziadkowie nam ufundowali )więc tatuś zostaje sam z Michałem:-D ciekawe jak sobie da radę jeszcze nigdy nie zostawał tak długo z nim sam:tak:wyjezdzamy wcześnie rano a wracamy dopiero wieczorem

A gdzie kochana się wybieracie?

Cobra- twoja teściowa ma jakiś kompleks??? ;) ha ha
Lena- zdrówka dla Was!!!
Ola- zdrówka
Liza- zdrówka dla małego. Z uchem to nie przelewki

dziewczyny jak jest z mową Waszych dzieci? Mój mówi mama ale chyba na wszystko i wszystkich, mówi też po swojemu halo, am i brum brum. trochę się niepokoję :(((

ta pogoda taka dołująca :((

Ostatnia edycja:
Kochana możesz na ,mnie liczyć. Zdrówko maleńkiej jest najważniejsze. Bardzo mocno trzymam!!!

Mam nadzieję ,że do nas wrócisz na stałe ;)

A gdzie kochana się wybieracie?

Cobra- twoja teściowa ma jakiś kompleks??? ;) ha ha
Lena- zdrówka dla Was!!!
Ola- zdrówka
Liza- zdrówka dla małego. Z uchem to nie przelewki
tak:D

dziewczyny jak jest z mową Waszych dzieci? Mój mówi mama ale chyba na wszystko i wszystkich, mówi też po swojemu halo, am i brum brum. trochę się niepokoję :(((
kuba uzywa 14wyrazow - od dziadzia do ''łał łał'' co ozn psa.
na poczATku wszystko bylo ''tata'' teraz picie to ''tu tu'' jedzeniei ''mniam mniam'' a dziadzia to dziadzia.
mysle ze nie masz sie czym martwic

a dlaczego kasiaj zniknela? nic nie wiem ;/

edit: 18 wyrazow - mam wszystko zapisane :)
+ kilka ktorych za Boga nie rozumiem ;p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nie masz czym się niepokoić kązde dziecko zaczyna w różnym wieku od pojedyńczych słówek...myślę by to za wcześnie by porównywać mowę u dzieci:)Bo czesto kilka słów zdarza się nieświadomie dzieciom wypowiedzieć;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry