reklama

Czerwiec 2010

reklama
Lencja -ja chętnie się spotkam 3 sierpnia koło południa:)

Lena- Klara ma jedną drzemkę w ciągu dnia tak ok 12 i śpi od 1,5-4h :)

Cobra -nieźle:) ja bym nie przepłynęła nawet w upalny dzień....:p

Aleee nudyyyy u nas pada, wyszłam na spacer to zaraz wróciłam bo lać zaczęło wrrr pranie nie schnie ciemno w domu, co to za lato?? jutro mam dac Klare na cały dzień do teściów i nie wiem co wymyślić zeby jednak jej nie dac....hmmm

witamy
kurcze ostatnio nie mam na nic czasu:baffled:
dziś bylismy cały dzień u prababci ia tak jakos czas ucieka
maluchy staram sie juz przestrawiac na jedna drzemkę, bo mama problem ,Kuba potrzebuje 2 a Szymon tylko jedenj..:baffled: i takim spposobem cały dzień bez chwili wytchnienia......ale od dzis przeszli na jedną tak ok 11;-)
za to w nocy ładnie spią od 20 do ok 8rano:)
Szymon śpi z Mariankiem, a Kuba z butelka picia:-D 9wypija qw nocy ok.400ml..:szok:(ja tyle nie wypije:-D)
no to na tyle bo moje dzieci tak aktywne że zabierają komputer:-D

Witam:)

ja pomalutku szykuję się do pracy, a Karolina siedzi i wcina obiadek.

Cobra jesteś niesamowita:)

Lencja, Ola ja też chętnie się spotkam(jeżeli nie będę miała dyżuru). No chyba że nie chcecie mnie (ostatnie spotkanie było po cichaczu).

Lena Karolina z drzemkami to zależy jak dzień. Przeważnie wygląda to tak: ok 6 pobudka na jedzonko i krótką zabawę. Sen do 9-10 i szaleństwa do 15. Następnie 1-2 godzinna drzemka. Na noc idzie spac o 22-23.

Witam:)

ja pomalutku szykuję się do pracy, a Karolina siedzi i wcina obiadek.

Cobra jesteś niesamowita:)

Lencja, Ola ja też chętnie się spotkam(jeżeli nie będę miała dyżuru). No chyba że nie chcecie mnie (ostatnie spotkanie było po cichaczu).

Lena Karolina z drzemkami to zależy jak dzień. Przeważnie wygląda to tak: ok 6 pobudka na jedzonko i krótką zabawę. Sen do 9-10 i szaleństwa do 15. Następnie 1-2 godzinna drzemka. Na noc idzie spac o 22-23.

Moj szogun idzie spac o 10 i wstaje tak 1-13 a poniej o 16-17 i wstaje 18-a nawet musze wybudzac:)by szła spac na noc;)

za to w nocy ładnie spią od 20 do ok 8rano:)
Szymon śpi z Mariankiem, a Kuba z butelka picia:-D 9wypija qw nocy ok.400ml..:szok:(ja tyle nie wypije:-D)
no to na tyle bo moje dzieci tak aktywne że zabierają komputer:-D
hehe niezle pociaga..tylko pamietaj ze w ten sposob bardzo latwo moze sie nabawic prochnicy butelkowej, a szkoda by bylo zabkow
ja nie jestem z warszawy ale pamietam ze zarowno Agi jak i Perfecta chyba dziesiec razy pytaly na forum kto jest chetny na spotkanie jak Agi bedzie przejazdem w Warszawie, wiec az tak cicho o tym spotkaniu nie bylo ;-) chyba ze chodzi ci o jakies inne?
ale ja jestem glupia..brat rzucil mi wyzwanie - ze w ten deszcz nie przeplyne z jednego brzegu watry na drugi,stawka byla wysoka - o szacunek i paczke fajek...

mam teraz taki katar i kaszel ze nawet te fajki mnie nie pocieszaja
jesssuuuuuuuuu:szok:

Fajki fajnie miec...ale pomysl czasami jakby czul sie Kuba jak tobie kiedys niedaj boze cos sie stanie podczas wygrywania zakladu ..:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry