• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2010

reklama
czesc Laseczki:)
wpadłam sie przywitac
jeszcze tylko jutro do pracy i w nastepnym tyg i bedziemy miec urlop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hip hip a jutr jedziemy do Warszawy jednak z Kubusiem, bo jakos nie ma chetnych, zeby sie nim zajac:)

od wrzesnia musimy miec nianie, a jeszczenawet castingu nie zrobiismy, wybieranie niani to bedzie pewnie stres eh kolorowych snow i przepraszam, ze tylko o sobie

a tu obiecane kilka fotek pochylnie 001 [HDTV (720)].jpgtakimi łajbami płynęliśmy i mój synuś" malutki"
pochylnie 011 [HDTV (720)].jpgnasza tczewska ekipa no nie cała:-)pochylnie 035 [HDTV (720)].jpgtak to wyglądapochylnie 063 [HDTV (720)].jpga tu odpoczywamy przed obiadem:-Dpochylnie 066 [HDTV (720)].jpgi jeszcze sierotka losująca nagrodę dla uczestników wycieczek naszego biura podróży

Asencja mnie tez zawsze wkurzaja tacy imprezowoicze w srodku tyhodnia na balkonach albo lawkach pod blokami brrrrrr

Perfekta fajna pobudka :))

Emalia fajny fotelik tylko pilot do lapki i macie komplet :))))

Lencja ja planuje szczepic Ercia w przyszly piatek. Zycze pogody. Moja kolezanka ma syna starszego od naszych maluchow o miesiac nie podala jak do tej pory ani jednej szczepionki wzywali ja do sanepidu ale twardo sie trzymala ze szczepi przed rokiem teraz chce ustalic indywidualny kalendarz szczepien

Cobra pomijajac zaklad :))) dobra plywaczka z Ciebie Ja bym kupila buty ale juz takie ktore pozwola na chodzenie cieplejsza jesienia np z wietrznikami po bokach. My to samo przerabiamy z Olafem ma 6 lat i noge 33 a zaczynal od 20
\
Lena Eryk spi jeden raz czasem 40 min czasem 3 godz od czego to zalezy sama nie wiem

Mamkubul;ki u nas robia furrore kluby malucha to polsrodek pomiedzy niania a zlobkiem u nas na osiedlu jest jeden dla 10 dzieci kobieta ze swietnymi referencjami 580 zl miesiecznie

Iza ogggromny ten Twoj synus ile ma wzrostu

My dzis zaliczylismy fryzjera dla olafa to norma chodzi co 2 miesiace odkad skonczyl 10 miesiecy Eryk pierwszy raz , nawet nie bylo zle nie ten aniolek co malenki Olaf machal raczkami krecil glowa ale dal sie przystrzyc teraz wyglada jakos tak dorosle....

reklama
Dzień dobry:-)

Ale sobie pospałyśmy najlepierw mała u siebie do 6:30, a potem wzięłam ją do siebie i jeszcze do7:15 spałyśmy:-) A teraz odkryła w szufladzie muszelki i ma świetną zabawę;-)

Milka pokaż małego elegancika po wizycie u fryzjera:-)

izia niezły wzrost jak na 15-latka:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry