reklama

Czerwiec 2010

zdec niezły aż strach się bać co to jeszcze może być już ciuchów dostać nie mogę bo nie dość że długi to jeszcze chudy nie mówię już o nodze r.46 a niektóre nawet 47

reklama
a niech tam pokarzę wam jeszcze kilka zdjęć bo warto jest to zabytek na skalę swiatową a u nas w kraju! pochylnie 003 [HDTV (720)].jpgpochylnie 023 [HDTV (720)].jpgpochylnie 025 [HDTV (720)].jpgna pierwszym zdjęciu jedno z największych jezior w polsce jez.dróżno
2.dpoływamy do pochylni
3.właśnie nas wciągają na górę

Witam i ja. U nas w końcu nie pada i pojawia się słoneczko :)

Iza- zdjęcia świetne. A te pochylnie to masakra. Ale bym chciała spróbować czegoś takiego. Mam Deja vu , bo kiedyś coś podobnego mi się śniło.
A synek niezłe ma wymiary jak na swój wiek. Szok.

Milka- pokaż elegancika :) My też musimy już Jaśka podciąć ( pierwszy raz był miesiąc temu a już takie kłaki ) :)

Miłego dnia wszystkim.

Perciu- powodzenia w szkole ;)
Lenka- buziak dla Synowej. Jak się czuje? Leki coś pomagają ?

Witam :)

Milka26 - fajnie, ze macie kluby malucha za 580 zł. Ja mam problem, bo w okolicy jest tylko 1 ala żłobek, który przyjmuje maluchy od 6 miesiąca życia i kosztuje 900 zł/dziecko + wyżywienie we własnym zakresie.
Chyba nie bedziemy mieli innej możliwości, jak oddać naszą dwójke właśnie tam - i tak wyjdzie taniej niż niania. Mam nadzieje, ze w przyszłym roku dostaną się do państwowego, chociaż szanse na to są mikroskopijne :(
izia_tcz - niezłego masz "synka" :) Myślisz, że jeszcze urośnie? :) Jej...i to dopiero 15-latek...
Fajne zdjęcia :)

Miłego dnia :)
PS. Macie może jakieś pomysły na to co zrobić całą rodzinką w taki mało pogodny i zimny weekend jak ten?
Myślałam o Ikei, ale bez sensu, jak nic nie mam do kupienia...Nie chce mi sie siedziec cały weekend w domku :/

Asencja szczerze mówiąc weekend w ikea pomysł nie bardzo mnóstwo ludzi bynajmniej u nas a ze żłobkami zorientuj się może jakieś nowe są bo u nas jak grzyby po deszczu powstają może u was też są
a co do wzrostu mojego "malutkiego" mam nadzieję że już nie urośnie ale to dopiero 15 lat wiec?:sorry:
a patrzyłaś tu? Niepubliczny Żłobek - Misie Patysie. | misiepatysie.pl
nie wiem czy nie za daleko

Ostatnia edycja:
reklama
Niestety placów zabaw pod dachem w pobliżu nie ma :( Też uważam , że w Ikei bedzie mnóstwo ludzi więc podwójnie odpada. Może jakieś inne pomysły?
Jeżeli chodzi o żłobki to jestem teraz na bieżąco i chyba do lutego nic nowego nie otworzą :(
Izia - dzięki za linka, ale niestety przyjmują dopiero od 9 miesiąca życia, a tyle nie bedę mogła czekać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry