• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2010

zdec niezły aż strach się bać co to jeszcze może być już ciuchów dostać nie mogę bo nie dość że długi to jeszcze chudy nie mówię już o nodze r.46 a niektóre nawet 47

reklama
a niech tam pokarzę wam jeszcze kilka zdjęć bo warto jest to zabytek na skalę swiatową a u nas w kraju! pochylnie 003 [HDTV (720)].jpgpochylnie 023 [HDTV (720)].jpgpochylnie 025 [HDTV (720)].jpgna pierwszym zdjęciu jedno z największych jezior w polsce jez.dróżno
2.dpoływamy do pochylni
3.właśnie nas wciągają na górę

Witam i ja. U nas w końcu nie pada i pojawia się słoneczko :)

Iza- zdjęcia świetne. A te pochylnie to masakra. Ale bym chciała spróbować czegoś takiego. Mam Deja vu , bo kiedyś coś podobnego mi się śniło.
A synek niezłe ma wymiary jak na swój wiek. Szok.

Milka- pokaż elegancika :) My też musimy już Jaśka podciąć ( pierwszy raz był miesiąc temu a już takie kłaki ) :)

Miłego dnia wszystkim.

Perciu- powodzenia w szkole ;)
Lenka- buziak dla Synowej. Jak się czuje? Leki coś pomagają ?

Witam :)

Milka26 - fajnie, ze macie kluby malucha za 580 zł. Ja mam problem, bo w okolicy jest tylko 1 ala żłobek, który przyjmuje maluchy od 6 miesiąca życia i kosztuje 900 zł/dziecko + wyżywienie we własnym zakresie.
Chyba nie bedziemy mieli innej możliwości, jak oddać naszą dwójke właśnie tam - i tak wyjdzie taniej niż niania. Mam nadzieje, ze w przyszłym roku dostaną się do państwowego, chociaż szanse na to są mikroskopijne :(
izia_tcz - niezłego masz "synka" :) Myślisz, że jeszcze urośnie? :) Jej...i to dopiero 15-latek...
Fajne zdjęcia :)

Miłego dnia :)
PS. Macie może jakieś pomysły na to co zrobić całą rodzinką w taki mało pogodny i zimny weekend jak ten?
Myślałam o Ikei, ale bez sensu, jak nic nie mam do kupienia...Nie chce mi sie siedziec cały weekend w domku :/

Asencja szczerze mówiąc weekend w ikea pomysł nie bardzo mnóstwo ludzi bynajmniej u nas a ze żłobkami zorientuj się może jakieś nowe są bo u nas jak grzyby po deszczu powstają może u was też są
a co do wzrostu mojego "malutkiego" mam nadzieję że już nie urośnie ale to dopiero 15 lat wiec?:sorry:
a patrzyłaś tu? Niepubliczny Żłobek - Misie Patysie. | misiepatysie.pl
nie wiem czy nie za daleko

Ostatnia edycja:
reklama
Niestety placów zabaw pod dachem w pobliżu nie ma :( Też uważam , że w Ikei bedzie mnóstwo ludzi więc podwójnie odpada. Może jakieś inne pomysły?
Jeżeli chodzi o żłobki to jestem teraz na bieżąco i chyba do lutego nic nowego nie otworzą :(
Izia - dzięki za linka, ale niestety przyjmują dopiero od 9 miesiąca życia, a tyle nie bedę mogła czekać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry